Vsi se sprašujejo, kaj se dogaja s to princeso, razlog za čudenje pa je zelo očiten ...

11. 6. 2024
Deli
Bolgarska princesa s soprogom (foto: Profimedia)
Profimedia

V javnosti se pojavlja precej redko, zato je nedavno požela veliko pozornosti, tudi na račun njenega videza.

Gre za bolgarsko princeso Kalino, ki je peti otrok kralja Simeona II. in njegove soproge Margarete. Kalina se je leta 1972 rodila v Madridu, v javnosti pa se le redko pojavlja. Zato ni nič nenavadnega, da njeno življenje vzbuja veliko pozornosti.

O njej se ve to, da je končala prestižne šole in govori več jezikov, slovi pa še po tem, da ni najbolj naklonjena protokolu glede oblačenja. Pogosto namreč izbira nenavadna oblačila, tudi njena pričeska je vedno drugačna. Prav tako je vegetarianka in zelo skrbi za svoj videz - njena postava je mišičasta, saj trenira z utežmi in je prava športnica.

Njen soprog Antonio Hose je 14 let starejši od nje, je znan španski pomorski navigator in raziskovalec. Leta 2007 sta dobila sina, ki sta ga poimenovala po Kalininem očetu - Simeon. Poleg tega, da princesa Kalina pozornost vzbuja s svojimi definiranimi mišicami, veliko pozornosti mediji namenjajo njenemu nosu.

Nekateri so prepričani, da je oblika nosu posledica plastičnih operacij, primerjajo jo celo s pokojnim glasbenikom Michaelom Jacksonom, a gre za to, da je resnica zelo drugačna. Pred leti je namreč princesa utrpela poškodbo, zaradi padca si je zlomila zobe. Šla je na sanacijo zob, a je prišlo do okužbe v njeni čeljusti.

Zaradi tega je morala na operacijo, saj so hoteli preprečiti širjenje okužbe, vse skupaj pa je zelo vplivalo na to, kako je zdaj videti njen nos. Sicer pa je princesa znana tudi kot profesionalna jahačica, ki je v Maroku 15 let tekmovala na prvenstvih in zastopala Bolgarijo. V Maroku je tudi živela vrsto let, a zdaj skupaj s svojo družino živi v Bolgariji - in uživa v svojem življenju.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik