Bondovo dekle Monica Bellucci je obiskala Trst

Bondovo dekle Monica Bellucci je obiskala Trst (foto: Alpe) Alpe
Vir: Story
9. 2. 2017

Nekdanja manekenka, danes pa ena od najlepših filmskih igralk, 52-letna Italijanka Monica Bellucci velja za zapeljivo in nadvse delavno žensko, ki jo Italijani v zadnjem desetletju štejejo za seks simbol brez konkurence.

Igralko svetovnega kova, ki je videti odlično za svoja leta, je mogoče videti v številnih odmevnih filmskih produkcijah. Tako ima tudi v Sloveniji veliko oboževalcev, ki ne morejo pozabiti, da se je pred leti kot častna gostja udeležila prestižnega odprtja trgovine Emporium v središču Ljubljane. Nemogoče je mogoče, bi lahko rekli, kar nam je pred dnevi uspelo. Vrhunsko igralko smo srečali v središču Trsta, le korak od trga Združene Italije (Piazza Unità d'Italia), kjer je v elitnem hotelu Grand hotel Duchi D' Aosta s sanjskim pogledom na enega od najlepših trgov preživela nekaj dni ter se udeležila finalnega večera 28. filmskega festivala v Trstu, na katerem je bilo letos na ogled tudi več slovenskih filmov - 'Nočno življenje' Damjana Kozoleta, 'Srečno, Orlo!' Sare Kern, 'Houston, imamo problem!' Žige Virca in restavrirana različica 'Doline miru'. Elegantna Monica je znova dokazala, da spada v krog izredno priljubljenih filmskih igralk, saj je z navdušenjem in popolnoma nezvezdniško pozdravila številne oboževalce pred hotelom, se z njimi fotografirala, spustila v kratek pogovor ter nakazala, da ji takšni trenutki veliko pomenijo.

Vzrok za to, da je filmska diva svetovnega kova obiskala Trst, je bil film Emirja Kusturice 'On the Milky Road' (Na mlečni poti), v katerem ima igralka vidno vlogo. Ob tej priložnosti so Belluccijevi ob huronskem aplavzu občinstva namenili festivalsko nagrado Eastern Star Award. Nagrado vsako leto podelijo posamezniku, ki s svojim delom v filmu poveže Evropo z Vzhodom. Italijanska zvezdnica, ki že leta živi v Parizu, v zadnjem obdobju zelo intenzivno promovira omenjeni film režiserja Emirja Kusturice, ki je naletel na odličen odziv med občinstvom. "Film smo snemali tri leta. Naučila sem se govoriti srbsko, plavala sem v ledeni vodi, skočila sem s skal. Popolnoma sem se vživela v vlogo ženske, ki je pripravljena tvegati," je v smehu razkrila Monica, ki ni skrivala navdušenja nad profesionalnim pristopom in delom z legendarnim režiserjem, igralcem in glasbenikom Kusturico.

Napisal Alojz Petrovčič
Fotografije Alpe

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story06/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 06/2017

Story 06/2017, od 02. 02. 2017