Boris Becker je nagovoril varuško, da vohuni za ženo

Boris Becker je nagovoril varuško, da vohuni za ženo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
23. 8. 2018

Beckerjeva soproga bo tožila varuško, ki naj bi jo njen soprog nagovoril, da vohuni v njegovem imenu.

Lilly Becker (42) je prosila svojega odvetnika, da poda obtožnico proti varuški, ki naj bi vohunila za njo in obveščala Borisa o tem, kaj počne. V obtožnici piše, da je varuška Aferdita L., ki je čuvala sina Amadeusa marca med počitnicami na Floridi, na skrivaj snemala Lilly in nato posnetke pošiljala Borisu Beckerju (50). Par je sicer sredi ločitvenega postopka, ki ni najbolj prijazen, in tako zdaj dobiva nove razsežnosti. V času, ko naj bi varuška vohunila, sta bila Lilly in Boris uradno sicer še par.

"Nimam nobenih posnetkov in ničesar nisem pošiljala Borisu Beckerju," zatrjuje varuška, tenisač pa ji pritrjuje. Tudi njegov odvetnik Christian-Oliver Moser pravi, da Lilly laže in da so njene obtožbe neutemeljene. Pred dnevi je v pet milijonov funtov vredni družinski vili v Londonu posredovala celo policija. Lilly je tja prišla po svoje stvari, a so ji povzročali težave njegovi sorodniki, zato je poklicala policijo. Boris je pozneje izjavil, da se Lily obnaša zelo otročje. Nekdanja žena je v hišo prišla okoli desetih zvečer, takrat pa je bilo tam pet Borisov sorodnikov, ki so se zaklenili v kuhinjo, še prej pa blokirali njen kombi, ki je bil na dovozu.

Becker se je leta 2001 ločil od prve soproge Barbare Feltur, s katero ima 24-letnega sina Noaha Gabriela in 18-letnega Eliasa Balthazarja. Pred 18 leti je soprogi j moral izplačati skoraj 20 milijonov dolarjev. Poleg tega je moral plačati 2,5 milijona dolarjev ruski manekenki Angeli Ermakov, s katero je po kratki aferi dobil hčerko Anno (18). Letos mu je grozil bankrot, iz katerega pa se je menda izvlekel.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia