Boris Becker v svoji novi knjigi razkriva marsikaj!

Boris Becker  (foto: Profimedia) Profimedia
6. 10. 2013

45-letni nemški teniški zvezdnik Boris Becker je pred kratkim izdal novo avtobiografijo, v kateri med drugim priznava, da se ga je bivša žena nekega dne lotila s pestmi.

Incident se je zgodil v Miamiju, bivša, ki se je znesla nad Borisom, pa je bila danes 46-letna igralka in modna oblikovalka Barbara Feltus, ki jo je tenisač leta 1999 prevaral z rusko emigrantko, modelom Angelo Ermakovo.

"Potem ko sem Barbari priznal, da sem jo prevaral, sva se odločila, da bova živela ločeno. Bil sem grd do nje, varal sem jo, ko je pod srcem nosila najinega otroka, in ji lagal. Zaslužila si je boljše," v svoji novi avtobiografiji, drugi po vrsti, ki jo je naslovil Life Is Not a Game (Življenje ni igra), piše Boris.

Po ločitvi se je Barbara z njunima sinovoma Noahom Gabrielom in Eliasom Balthasarjem preselila v sončni Miami in se mu ni več javljala, zato je po določenem času odpotoval k njej, da bi razčistila nerazrešene stvari.

"Pričakala me je z odvetniki. Tožbo so že pripravili in zdelo se mi je, da želi le izvleči denar. Oba sva bila jezna in začela sva se dreti drug na drugega. Barbara je v nekem trenutku vstala, prišla do mene in me začela tolči s pestmi.

Komaj sem jo ustavil in ji roki čvrsto prijel za njenim hrbtom, ko se je med naju postavil Noah in začel jokati, ker sta se mami in oči tepla. Povsem je ponorela, v tistem trenutku je nisem prepoznal," incident iz Miamija v svoji knjigi opisuje Boris.

Več o Borisovem ljubezenskem življenju lahko preberete v prispevku Izpoved tenisača: Bivša ga je tepla!

Priporočamo