Bosta Meghan in Harry zatočišče poiskala v Ameriki? Pritisk javnosti je preprosto prehud!

Takole je princ Harry na oder povabil vojvodinjo Meghan in se ji zahvalil za vse. (foto: Profimedia Profimedia, Press Association) Profimedia Profimedia, Press Association
24. 10. 2019

Kot se zdi, vojvodinja Meghan Markle in njen soprog, princ Harry, ne moreta več prenašati pritiska javnosti. Po poročanju tabloida E! News se odpravljata v ZDA, da bi si nekoliko spočila od pritiskov britanske javnosti. S seboj bosta odpeljala tudi petmesečnega sinčka Archieja.

V začetku novembra bosta tako odpotovala v ZDA, kjer nameravata ostati šest tednov, vse do božiča, ko načrtujeta vrnitev v Veliko Britanijo. Po pričakovanjih naj bi dan zahvalnosti preživela z mamo 38-letne vojvodinje, Dorio Ragland, v njenem rojstnem kraju v Kaliforniji.

Viri s kraljevega dvora so potrdili, da bo par izpolnil vse svoje obveznosti, ki so načrtovane za oktober, potem pa si bosta vzela počitnice. Kot še poroča E! News, si bo Meghan v ZDA vzela čas tudi za svoje prijateljice.

Poleg tega, da sta s tožbami napovedala vojno britanskim tabloidom, so se že pojavila ugibanja, da je razlog njunega odhoda v ZDA spor med Harryjem in njegovim bratom Williamom. V času turneje po Afriki je namreč princ Harry dejal, da sta z bratom šla po drugačnih poteh, ter da imajo bratje dobre in slabe dneve. Dodal je, da se redko vidita in da je njun odnos spremenjen zaradi vseh pritiskov.

Upamo, da si bosta v ZDA nabrala novih moči in posledično lažje prenesla vse pritiske, ki sta jih deležna kot pomemben del britanskega javnega življenja.

Priporočamo