Brad ima vsega dovolj: Angelini je postavil odločen ultimat!

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt (55 let) in Angelina Jolie (43 let) sta že preteklost in verjetno si nikoli več ne bosta podarjala daril, še najmanj za valentinovo. Ko sta še bila zaljubljena, pa je ona svojemu takratnemu soprogu kupila oljko, staro kar 200 let. Zanjo je odštela kar 12 tisoč funtov. Kupila pa mu je tudi otok za devet milijonov dolarjev. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, UPPA ENTERTAINMENT) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, UPPA ENTERTAINMENT
20. 6. 2019

Uradna ločitev hollywoodskih zvezdnikov Brada Pitta in Angeline Jolie se vleče kot limonada, saj postopek traja že tri leta. A Bradu je zdaj očitno prekipelo.

Svoji bivši je po poročanju tujih medijev postavil ultimat - mora podpisati ločitvene dokumente ali pa se soočiti z denarnimi globami.

Brad bi očitno rad čim prej zaključil to poglavje svojega življenja, Angelina pa zavlačuje postopek in prihaja z vedno novimi zahtevami. Brad Pitt je svoje odvetnike pooblastil, naj zaprosijo sodišče za odreditev datuma, do katerega mora Angelina podpisati ločitvene dokumente. Če tega ne naredi, jo čaka precejšnja globa.

"Med procesom je bil Brad zelo potrpežljiv in umirjen, čeprav je bila njegova potrpežljivost v tem času na robu. Zdaj pa ima dovolj in je sklenil, da bo ločitev izpeljal do konca," je njegov prijatelj izjavil za tabloid The Sun. Dodal je, da je igralec sit Angeline in njenih zahtev, zaradi katerih se je celotni proces zavlekel.

Isti vir še navaja, da si Angelina verjetno želi, da bi spet bili družina in morda potiho upa, da bi se Brad vrnil k njej. To naj bi bil tudi razlog, zakaj tako komplicira pri podrobnostih ločitve.