"Brad je zlat, Angelina pa je res grozna," trdi lastnica modne blagovne znamke

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt (55 let) in Angelina Jolie (43 let) sta že preteklost in verjetno si nikoli več ne bosta podarjala daril, še najmanj za valentinovo. Ko sta še bila zaljubljena, pa je ona svojemu takratnemu soprogu kupila oljko, staro kar 200 let. Zanjo je odštela kar 12 tisoč funtov. Kupila pa mu je tudi otok za devet milijonov dolarjev. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, UPPA ENTERTAINMENT) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, UPPA ENTERTAINMENT
25. 4. 2019

Brad Pitt in Angelina Jolie sta se v času svojega zakona pogosto pojavljala na družabnih prireditvah in sta prijatevala s številnimi slavnimi in znanimi.

Njuni prijatelji ju niso kritizirali zaradi vedenja, a očitno obstajajo tudi izjeme. Zdaj se je oglasila nekdanja manekenka in lastnica modne blagovne znamke By Caprice, Američanka Caprice Bourret, ki živi v Veliki Britaniji. Tam je tudi dosegla poklicni uspeh kot manekenka in podjetnica. Za revijo New! Magazine je spregovorila o podrobnostih v času obdobja njene največje slave.

Caprice Bourett

Razgovorila se je o času, ko se je družila s takratnim parom Angelino in Bradom. "Nekoč sem večerjala z njo, tako kot z Bradom, a ločeno. Ne morem se spomniti, če sta takrat že bila poročena, a ona je bila grozna. Vedla se je kot prava pra***ica! Med večerjo ni spregovorila niti ene besede, samo sedela je in zijala v prazno. Če sem iskrena, je bila grozna."

Po drugi plati pa je Brada opisala kot zelo prijetnega človeka, ki je bil izjemno vljuden in simpatičen in dodala, da je bila Jennifer Aniston vsekakor boljši izbor kot Angelina.

Priporočamo