Brad Pitt bril norce iz princa Harryja in Meghan Markle, princ William in Kate Middleton pa sta se sladko smejala

Brad Pitt bril norce iz princa Harryja in Meghan Markle, princ William in Kate Middleton pa sta se sladko smejala (foto: Profimedia) Profimedia
5. 2. 2020

Dobitnik nagrade Bafta za najboljšo stransko moško vlogo v filmu Once upon in time ... In Hollywood, Brad Pitt, se ni pojavil na podelitvi v Londonu, a je poskrbel, da si bodo njegov govor še nekaj časa vsi zapomnili.

Nagrado je v njegovem imenu prevzela igralka Margot Robbie, ki je prebrala tudi njegovo pismo zahvale, ki je bilo napisano povsem v njegovem stilu.

"Hej Britanija, pravkar sem slišal, da si postala samska. Dobrodošla v klubu. Želim ti vse najboljše pri ločitveni bitki, bla, bal, bla," se je glasil začetek govora.

A to še ni bilo vse, Brad se je v svojem pismu obregnil tudi ob princa Harryja in Meghan Marke, ki sta se odrekla svojih kraljevih naslovov in dolžnosti in odšla živeti v Kanado. 

"Nagradi bo dal ime Harry, ker je zelo vzhičen, da jo bo s sabo odnesel nazaj v ZDA, to so bile njegove besede, ne moje," je dejala Margot in nasmejala vse v dvorani, med drugim pa tudi princa Williama in Kate Middleton, ki sta sedela v publiki.

Priporočamo