Brad Pitt in Angelina Jolie: Bliža se poroka stoletja

Angelina JOlie in Brad Pitt (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
4. 5. 2012

Minulo leto je bilo vse v znamenju poroke prestolonasledniškega para, princa Williama in vojvodinje Catherine. Letos pa sta njuno mesto seveda zasedla Brad in Angelina. Celo več, v tujih medijih pišejo, da je bila kraljeva poroka samo uvod v poroko stoletja ...

Po letih skupnega življenja, šestih otrocih, številnih člankih v vseh svetovnih revijah je končno prišel trenutek velikega poka. Brad (48) in Angelina (36) bosta svojo zvezo tudi uradno potrdila.

In če ste že mislili, da se o njiju več ne more pisati, ste se krepko zmotili. Šele zdaj se bo vsul plaz špekulacij. Kje bo srečni dogodek, kdaj se bo zgodil, kdo bo nanj povabljen.

Urednik nekega znanega ameriškega tabloida pa je takoj dejal, da se obeta medijska poroka stoletja. Si samo predstavljate, kakšno vznemirjenje se je pojavilo med modnimi oblikovalci? Tisti, ki bo oblekel Angelino, bo naredil posel svojega življenja. Pa ne glede na to, ali se bosta poročila na zasebnem obredu ali bo šlo za poroko z velikim pompom in množico povabljenih.

Malce manj je pomembno, kaj si bo nadel Brad. Čeprav bo zanimivo videti, ali bo obrit ali pa bo imel malce 'neurejen' videz. Ali bo v smokingu ali raje v ležerni opravi ...

Čeprav gre za tako slaven par, pa se večina nagiba k temu, da bo poroka v ožjem krogu brez večjega pompa. A miru ne bosta imela, vse dokler poroka ne bo mimo.

Seveda se je takoj po objavi zaroke pojavilo tudi vprašanje, kaj si o vsem skupaj misli Bradova 43-letna bivša žena Jennifer Aniston? Kot je sporočil njen predstavnik za stike z javnostmi, želi Jennifer Bradu in Angelini vse najlepše v življenju. "Jennifer je že zdavnaj šla svojo pot in se poskuša osredotočiti na svoje življenje in svojo srečo," je dejal neki njen prijatelj. Kmalu bo praznovala prvo obletnico srečne zveze z igralcem Justinom Therouxom. Brad in Jennifer sta se ločila leta 2005, poročena pa sta bila pet let. Ločitev je težko prebolela in kar dolgo je upala, da se bo Brad vrnil v njen objem. Kar pa se pač ni zgodilo.

Čeprav v nekem življenjskem obdobju Angelina in njen 73-letni oče Jon Voight nista imela dobrih odnosov, je zdaj očitno vse pozabljeno. Jon je navdušen nad tem, da bo Bradu lahko končno rekel zet. "Vesel sem, da bosta po sedmih letih in šestih otrocih svojo zvezo končno okronala s poroko," je dejal v nekem intervjuju.

Čeprav na začetku Bradova mama ni mogla sprejeti Angeline in se je še kar družila z njegovo bivšo ženo Jennifer, se je z leti pač omehčala. Odnosi so se otoplili in Angelino so povsem sprejeli kot sinovo žensko. Zdaj so ponosni na to, da sta se končno zaročila. "Na svojo bodočo snaho sem izjemno ponosna, je odlična mama, partnerica in po novem režiserka," je dejal Bradov oče.

Brad in Angelina imata šest otrok, tri biološke in tri posvojene. Vsi pa so vseskozi želeli, da bi se starša poročila. Brad pravi, da so večkrat spraševali, zakaj se ne poročita tako kot Shrek in Fiona. In zdaj, ko sta napovedala skorajšnjo poroko, so presrečni. Zgodilo se je, ko so vsi odšli v šolo ali vrtec in ko so se vrnili domov, sta jim povedala veselo novico. Zdaj bodo končno prava 'uradna' družina.

Kako s premoženjem - predporočna pogodba

Poroka je ena sama romantika. Kdo bi takrat razmišljal še o premoženju. Vendar pa imajo zvezdniki toliko pod palcem, da je to že povsem običajna stvar. Podpis predporočne pogodbe ni nič kaj takega. In tako bo zagotovo tudi z Angelino in Bradom. Igralski par ima namreč res veliko premoženje, zato verjetno usodnega da ne bosta dahnila prej, preden ne bosta natančno opredelila, kako in kaj z vsem imetjem. Če gre verjeti izračunom revije Forbes, naj bi bil Brad 'vreden' 150 milijonov dolarjev, njegova zaročenka Angelina pa nekaj manj, 120 milijonov. Skupaj imata torej vrtoglavih 270 milijonov. Možnosti, da bi šlo v tem primeru brez predporočne pogodbe, so zelo majhne. Razlog za poroko so sicer ljubezen in njuni otroci, nikakor pa ne njun denar. A ko se ljubezen ohladi, človek ni več tako racionalen.

Nova Story že v prodaji

Story