Brad Pitt in Angelina Jolie: Ločitve ne bo?

Brad Pitt in Angelina Jolie: Ločitve ne bo? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
30. 8. 2017

Brad Pitt in Angelina Jolie sta se razšla lanskega septembra, saj je igralka zelo na hitro vložila ločitvene papirje in se z otroki odselila iz skupnega doma. Kar nekaj mesecev je bilo potrebnih, da je par spet našel skupen jezik, zdaj pa kaže, da bi se igralca celo lahko pobotala.

Viri, ki so jima blizu, so medijem namreč izdali, da naj bi zaustavila ločitveni postopek, zato večina misli, da bosta ostala skupaj. Če lahko verjamemo dobro obveščenim, naj bi bila Angelina še vedno zelo zaljubljena v nekdanjega partnerja in naj bi celo razmišljala o tem, da bi spet poskusila zaživeti skupaj, če bi le pokazal, da je predan družini.

Par sicer novice o tem, da bi ločitven postopek zaustavil, še ni potrdil, a njuna dejanja kažejo, da bi govorice lahko bile resnične. Igralka se je namreč pred tedni preselila v hišo, ki stoji blizu Bradove, razlog za to pa naj bi bili otroci, saj so tako bližje očetu. A prav mogoče je, da si Bradove bližine vse bolj želi tudi Angelina. No, če ne drugega, bo epilog njune ljubezenske zgodbe pokazal čas.

Tina Ambrožič