Brad Pitt in Angelina Jolie: Poroke (še) ne bo

Brad Pitt in Angelina Jolie (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
4. 6. 2012

Brad Pitt in Angelina Jolie sta uradno zaročena. Na žalost številnih, seveda. Poroka naj bi bila 11. avgusta na neki plaži na Bahamih. Zdaj pa je udarilo kot strela z jasnega - poroka je odpovedana.

Dolgo smo čakali, da je 48-letni Brad pokleknil pred svojo ljubljeno 36-letno Angelino. Zgodilo se je aprila, ko ji je podaril pregrešno drag prstan. Najbolj srečni so bili njuni otroci, saj so ju že dolgo nagovarjali, naj se poročita. Poroka stoletja, so nekateri nami­govali, zasenčila naj bi celo princa Williama in Catherine Middleton. A zdaj se zdi, da se le ne bo zgodila.

Angelina naj bi imela tako natrpan urnik, da ne najde niti enega prostega dne, da bi dahnila usodni da. Koliko žensk na svetu bi našlo čas, če bi bilo treba ... A očitno je suhica tako zelo zaverovana vase in v njegovo ljubezen, da se ne boji, da bi se lahko nekoč tudi Brad premislil. Angelina se ta hip ukvarja s kar tremi filmi, in ker je kariera pri njej na prvem mestu, je pač svojega dragega postavila na stranski tir.

To se je zgodilo tudi na canskem filmskem festivalu, kamor je igralec prišel sam na premiero svojega novega filma Killing Them Softly. Že po fotografijah sodeč, je bil dobre volje, nasmejan, prijazen do oboževalcev. Če je le utegnil, je delil avtograme. Povsem drugače, kot kadar je ob njem njegova ljubljena zaročenka. Ne spusti ga iz rok in ljubosumno pazi na vsako njegovo gesto.

Tudi sicer so pri njiju vloge precej obrnjene. Medtem ko Brad skrbi za otroke, zaradi njih je tudi že zavrnil marsikatero vlogo, se ona ne da motiti. Svojo družino seli po svetu kot vreče krompirja. V nekem trenutku imajo njihova potovanja dobrodelno noto, potem se za nekaj mesecev na primer preselijo v London, kjer snema film ... Tudi če imaš s seboj celo vojsko varušk, s šestimi otroki ni lahko, sploh ker si Brad prizadeva čim več časa preživeti z malčki.

Verjetno se je ob novici najbolj muzala Jennifer Aniston, ki je bila prva žena Brada Pitta in ki naj bi bila Angelini še vedno trn v peti. Nekoč je Bradu celo očitala, da se ne namerava poročiti z nekom, ki je bil poročen z Jennifer. Številni celo namigujejo, da je v ozadju nekaj drugega, da še ne bo poroke, in ne to, da mora Angelina delati. Družina se namerava celo za nekaj časa preseliti v London, kjer bo igralka snemala nov film.

Vir blizu para je novinarjem namignil, da bi se Brad in Angelina že zdavnaj razšla, če ne bi imela kar šest otrok, na katere je predvsem on zelo navezan - sam pravi, da si sploh ne predstavlja življenja brez njih. Vse težje pa prenaša njene izbruhe ljubosumja in nenehne očitke.

Toda - kaj je pa mislila, ko se je ogrela za enega izmed najbolj seksi moških na svetu? In ga tudi kot prava požiralka moških speljala Jennifer Aniston. Da ne bomo kmalu napisali, da se zgodba ponavlja in da ji je neka lepša in mlajša in predvsem bolj prijazna speljala Brada Pitta ...

Nova Story že v prodaji

Story