Brad Pitt in Jennifer Aniston sta se v zadnjem trenutku izognila drug drugemu

Brad Pitt in Jennifer Aniston sta se v zadnjem trenutku izognila drug drugemu (foto: Profimedia) Profimedia
13. 11. 2018

Vse kaže, da bivših zakoncev, Brada Pitta in Jennifer Aniston, še nekaj časa ne bomo videli skupaj.

Nekoč sta veljala za enega najlepših parov v Hollywoodu, nato je sledila ločitev in zdaj ju že leta nismo videli skupaj. Vse je kazalo, da se bosta Brad Pitt in Jennifer Aniston spet srečala v javnosti, saj naj bi se oba pojavila na rojstnem dnevu igralca Leonarda DiCapria, ki je dober prijatelj bivših zakoncev. A tik pred zdajci je Brad odpovedal svoj prihod na zabavo, saj naj bi bil preveč obremenjen s svojimi filmskimi projekti.

Številni so dejali, da je to vse zaradi tega, ker je vedel, da bo tam tudi njegova bivša žena, s katero je bil v zakonu 5 let, spet drugi so prepričani, da po ločitvi od Angeline Jolie še vedno ni najbolj družaben in prosti čas najraje preživlja doma, daleč od oči svetovne javnosti.

No, je pa na zabavo prišla Jennifer Aniston, ki je z leti videti vse lepša in vse bolj mladostna. Številni so si bili edini, da je videti kot dobro vino, ki z leti postaja še bolj žlahtno. Zdelo se je, da je bila na zabavi odlično razpoložena in videti je bilo, da svojega nekdanjega moža na zabavi niti najmanj ne pogreša.