Brad Pitt in Leonardo DiCaprio sta v Cannesu povzročila pravo evforijo!

Elegantna na premieri (foto: Profimedia Profimedia, Mega Agency) Profimedia Profimedia, Mega Agency
Vir: Nova
3. 6. 2019

Na canski filmski festival sta prišla Brad Pitt in Leonardo DiCaprio, ki sta prvič skupaj zaigrala v filmu. 

Povzročila sta pravo evforijo in si prislužila desetminutni aplavz … Zanju upravičeno rečemo, da sta pravi sanjski igralski par, pa čeprav sta Brad (55) in Leonardo (44) po toliko letih karie­re šele zdaj prvič skupaj igrala v filmu. Pred 25 leti je režiser Quentin Tarantino (56) v Cannesu debitiral s kultnim filmom Pulp Fiction, zdaj pa se je vrnil z dolgo pričakovanim filmom Bilo je nekoč v Hollywoodu. Ko se je režiser pojavil na rdeči preprogi, je doživel veličasten sprejem in dolg aplavz.

Po koncu premiere filma pa je ta aplavz trajal skoraj deset minut. Občinstvo ga je odlično sprejelo in predvsem ženske so bile navdušene nad glavnima igralcema, ki sta se tudi pojavila na premieri. Sam Tarantino je dejal, da je kombinacija Brada Pitta in Leonarda DiCapria kot nekoč tista, ko sta skupaj igrala Robert Redford (82) in žal že pokojni Paul Newman. V Cannesu sta se na premieri igralca pojavila v elegantnih črnih oblekah z metuljčkom. Poleg je blestela tudi igralka Margot Robbie (28).

Da je film Bilo je nekoč v Hollywoodu res nekaj posebnega, pove dejstvo, da o njem ni pricurljala v javnost prav nobena informacija. Razen tistih uradnih, seveda. Tarantino pa je tudi sam prosil občinstvo, ki si je zdaj film že ogledalo, da svoje vtise zadrži zase, da ne bi preostalim pokvarili presenečenja. V filmu je govora o ozadju umora slavne igralke Sharone Tate in njenih prijateljev, ki so jih ubili člani sekte Charlesa Mansona. Torej se s filmom vrnemo v 60. leta, nekakšna zlata leta Hollywooda. V filmu se pojavijo tudi Al Pacino, Kurt Russell in številni drugi.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia