Brad Pitt na podelitev nagrad ni prišel, ker se trudi izboljšati odnost z Maddoxom!

Brad Pitt na podelitev nagrad ni prišel, ker se trudi izboljšati odnost z Maddoxom! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 2. 2020

Britanska filmska akademija je minulo nedeljo podelila filmske nagrade v Royal Albert Hallu. Med nagrajenci je bil tudi Brad Pitt, ki pa se podelitve ni udeležil, a za to je imel še kako dober razlog.

Bradu so podelili nagrado za najboljšo stransko vlogo v filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu. Namesto njega je na oder prišla kolegica iz filma Marogt Robbie, ki je v njegovem imenu prebrala govor, v katerem si je duhovito privoščil princa Harryja in vojvodinja Meghan.

"Živjo, Britanija, slišim, da si pravkar postala svobodna, pozdravljena v klubu. Želim ti vse najboljše v pogajanjih o ločitvi, bla, bla, bla ...," je med drugim prebrala Margot.

A številni so se spraševali o razlogih, zaradi katerih Brad ni osebno prevzel nagrade. Opravičil se je z družinskimi obveznostmi. Zdaj pa tabloid The Sun poroča, da se je igralec odločil za druženje z najstarejšim sinom, 18-letnim Maddoxom.

Njun odnos ni najboljši vse od prepira v letalu naprej, o katerem se je šušljalo. Naslednji dan po tem dogodku je namreč Angelina Jolie vložila papirje za ločitev.

Brad si na vso moč prizadeva popraviti odnose z Maddoxom, ki študira v Severni Koreji. Sin mu je dal priložnost za pogovor, tako da je igralec odpovedal vse obveznosti, se je izvedelo iz vira, ki mu je blizu. Isti vir pravi, da je zanj najpomembnejše biti oče.

"Ko je izvedel, da bo Maddox prišel in da bo imel priložnost za pogovor z njim, je odpovedal potovanje v Veliko Britanijo," pravi vir.

No, upajmo, da jima je uspelo rešiti nesoglasja in da bo v prihodnje njun odnos precej boljši.