Brad Pitt ni kriv!

Brad Pitt ni kriv! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
12. 12. 2016

Brad Pitt si lahko oddahne! FBI, ki je preučeval incident, v katerem naj bi igralec med letom na letalu fizično obračunal s svojim sinom Maddoxom, je primer zaključil.

Kot so povedali, so po natančnem pregledu okoliščin dogodka ugotovili, da raziskave ne bodo nadaljevali. Prav tako so se odločili, da ne bodo vložili nobenih obtožnic. Kar pomeni, da igralec lahko mirno nadaljuje svoje življenje in poskuša pridobiti deljeno skrbništvo nad otroki. Kot je znano, ima trenutno skrbništvo nad vsemi šestimi otroki njegova žena Angelina Jolie, s katero sta v ločitvenem postopku.

Vseeno igralec otroke – Maddoxa (15), Paxa (12), Zaharo (11), Shiloh (10) ter dvojčka Knoxa in Vivienne (8) – lahko videva, a to občasno in pod nadzorom. To vsekakor ni tisto, kar si želi, zato se bori, da bi to spremenil. Kdaj in kako mu bo to uspelo, trenutno še ni znano. A je pripravljen za to storiti vse, kar bo potrebno. Brad se je nedavno prvič po ločitvi pojavil v javnosti na premieri svojega novega filma Allied, v katerem je zaigral s francosko igralko Marion Cotillard. Čeprav je vidno shujšan, naj bi se vseeno počutil dobro in optimistično zre v prihodnost.

T. A.

Priporočamo