Brad Pitt: Po 12 letih se je opravičil Jennifer

Brad Pitt: Po 12 letih se je opravičil Jennifer (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
16. 7. 2017

Pisalo se je leto 2000, ko sta si v Malibuju večno zvestobo obljubila Brad Pitt in Jennifer Aniston. Bila sta idealen par, dokler se ni Brad zaljubil v Angelino Jolie ...

N a snemanju filma Gospod in gospa Smith se je Brad nesmrtno zaljubil v soigralko Angelino Jolie. Ta je leto prej končala zakon z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom in jo je očaral lepi in šarmantni Brad. Seveda so Angelino v medijih napadli, da je uničevalka zakonov, saj sta se Brad in Jennifer leta 2005 razšla. Anistonova ni nikoli javno obračunavala z njima, kmalu po razhodu z Bradom je enostavno dejala, da ni nihče ničesar narobe naredil, da se določene stvari enostavno dogodijo. Ostro je tudi zanikala govorice, da sta se z Bradom razšla zato, ker sama še ni želela otrok, saj naj bi ji bila kariera na prvem mestu.

Brad in Angelina imata skupaj šest otrok, tri biološke in tri posvojene. Čeprav sta ločena, Brad še vedno skrbi zanje in so zanj najpomembnejši na svetu. Angelina je zahtevek za ločitev podala lani, prav tako je zahtevala skrbništvo nad otroki. V javnost so pozneje prihajale podrobnosti iz njunega zakona, od tega, da naj bi jo fizično in psihično maltretiral, do tega, da naj bi bil nasilen tudi do otrok.

V vsej tej zmešnjavi so mediji začeli omenjati tudi Bradovo nekdanjo soprogo Jennifer Aniston, ki je medtem našla srečo v zakonu z igralcem Justinom Therouxem. V času, ko naj bi bil v največji krizi, naj bi bila Jennifer in Brad spet v stiku. No, kakorkoli že, igralec se je po več kot desetih letih odločil opravičiti nekdanji soprogi. Zaradi težav z alkoholom je začel obiskovati terapije in ena od nalog je bila tudi izražanje čustev. Prva na seznamu ljudi, ki se jim je odprl, je bila prav Jennifer. Tako naj bi se ji opravičil za vse gorje, ki ji ga je povzročil. Vir blizu igralke pravi, da naj bi mu Jennifer odpustila in dejala, naj se raje osredotoči na otroke in prihodnost.

Očitno je prihodnost že pred vrati, saj se v zadnjem času šušlja, da naj bi se Brad zelo zbližal z igralko Sienno Miller, za katero pravijo, da kar malce spominja na njegovo prvo ženo Jennifer Aniston. Čeprav sta pred dvema mesecema oba govorica zanikala, se zdi, da se med njima nekaj le plete, saj naj bi ju znova zasačili skupaj. Neločljiva naj bi bila na britanskem festivalu Glastonbury, nenehno naj bi se objemala in ni jima bilo mar, da ju drugi opazujejo.