Brad Pitt: Razkril podrobnosti poroke

Odkar je zlati hollywoodski par aprila objavil zaroko, mediji špekulirajo o poroki, ki pa bo po Bradovih besedah v nasprotju s pričakovanjem javnosti, torej skromna. (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
14. 12. 2012

Zdi se, da Angelina Jolie in Brad Pitt, ki sta skupaj že od leta 2005, ne načrtujeta kakšne posebej glamurozne poroke. Datum sicer še ni znan, ve pa se, da bo šlo za skromno ceremonijo.

"To bo družinska ceremonija, samo za najožji krog. Družina, midva in otroci," je povedal Brad in dodal, da mu je všeč življenje v Franciji, ker je bolj sproščeno kot v Ameriki: "Tam nas pustijo pri miru."

Lepotec, ki bo ta mesec dopolnil 49 let, pravi, da je letos nadvse užival, ker ni imel veliko poslovnih obveznosti: "To leto je bilo resnično pravo družinsko leto. Mama je veliko več delala. Moram reči, da mi je bilo všeč, ko sem bil doma. Užival sem v vsakem trenutku."

Dodal je še, da se je spremenil, odkar je postal oče: "Z otroki se je vse spremenilo. Toda res sem srečen. Mislim, da sem postal boljša oseba."