Brad Pitt: Res ljubi lepo monaško Charlotte?

Vir: Lea
2. 12. 2017

Odkar se je Brad Pitt pred dobrim letom razšel z Angelino Jolie, mu nenehno pripisujejo različne afere. Zadnja med njimi naj bi bila s hčerko monaške princese ...

Govorice o tem, da je 53-letni igralec, ki še vedno velja za enega najbolj seksi moških na svetu, na sveže zaljubljen, so začeli v enem od avstralskih tabloidov. Po njihovem naj bi se Brad na skrivaj dobival s hčerko monaške princese Caroline, lepo Charlotte Casiraghi.

Kako lepa zgodba bi bila, če bi se hollywoodski zvezdnik zaljubil v vnukinjo ene največjih hollywoodskih div, Grace Kelly, ki je leta 1982 umrla v prometni nesreči. Ugibanja so seveda takoj zaokrožila po svetu. Res je, da sta bila na nekem dogodku oba, a njune skupne fotografije ni in tudi vprašanje je, koliko sta se družila, če sploh.

In kdo sploh je Charlotte? O lepotici, ki ima 31 let, smo že veliko pisali. Je modre krvi, čeprav nima naziva princesa, saj njen pokojni oče, Stefano Casiraghi, ni bil plemič. Velja za eno najbogatejših žensk Evrope in najlepših pripadnic kateregakoli dvora. Njen stric je danes monaški knez Albert. Charlotte je deveta v vrsti za monaški prestol. A to, da bi se lepotica zaljubila v Brada Pitta, ki ima danes 53 let, ne bi bilo nič nenavadnega. Pred leti je že ljubila 15 let starejšega francoskega igralca Gada Elmaleha, s katerim ima tudi štiriletnega sina Raphaela.

Njuna ljubezen ni zdržala in pred časom smo pisali, da lepotica hodi z italijanskim režiserjem Lambertom Sanfelicejem, ki pa prihaja iz plemiške družine iz Neaplja. Po pisanju francoskih medijev naj bi bil povsem drugačen od Gada in ga ne moti, če ju fotografi slikajo. Ni mu težko v javnosti pokazati nežnosti. Gad je bil povsem drugačen, saj mu ni godilo življenje v soju žarometov in je želel čim več zasebnosti, kar je seveda težko, saj je Charlotte pripadnica monaškega dvora, sam pa igralec. Zaljubljenca sta se spoznala na filmskem festivalu v Berlinu, nato pa sta se srečala še na festivalu Sundance. In iskrice so preskočile.

No, in če je res, da sta se z Bradom zaljubila, potem je očitno, da se Charlotte najbolje počuti v družbi ljudi iz filmskega sveta. "Menim, da sta ključ za srečno ljubezensko zvezo življenjska strast in čut za resnico," pravi Charlotte, ki velja za strastno žensko. Med drugim je tudi odlična športnica, saj zmaguje na konjeniških turnirjih. Največ časa preživi v Parizu, nekaj malega v Monaku, in če je njeno srce ogrel Brad, potem bo veliko tudi v Ameriki. Seveda pa bomo zgodbi verjeli šele, ko ju bomo na kateri izmed fotografij videli skupaj.