Brad Pitt se je preselil k svoji novi ljubezni Kate Hudson

Brad Pitt se je preselil k svoji novi ljubezni Kate Hudson (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
2. 2. 2017

Lani je bila ločitev Brada Pitta in Angeline Jolie ena najbolj udarnih novic, ki so prispele iz Hollywooda. Brad je samski, na veliko veselje žensk, a očitno ne več ...

Že v prejšnji številki smo pisali, da si je igralec opomogel po boleči ločitvi in našel tolažbo pri igralki Kate Hudson. Da sta si igralca naklonjena, se je začelo šušljati že pred dvema mesecema, a tega nihče ni preveč resno jemal. Brad je bil tako užaloščen, da je razmišljal samo o otrocih. A očitno le ni bilo povsem tako. V ameriških medijih so se pojavile govorice, ki naj bi stoodstotno držale – da se je Brad že preselil h Kate. Oglasila se je menda tudi njena mama, igralka Goldie Hawn, ki je dejala, da Brad neizmerno osrečuje njeno hčerko. Vendar pa ni vse tako rožnato, zatrjuje brat Kate Hudson, ki očitno živi pri sestri, saj ga Brad moti. No, če je res tako. Oliver Hudson je povedal:

"Odkar je Brad pri nas, je doma pekel. Zelo je neurejen. Pije iz tetrapaka, ne pospravlja za sabo, pušča odprta vrata stranišča, ko je v njem ... Komaj čakam, da zgine, no, in kliče me brat. Mama je navdušena nad njim in hodi okoli v seksi spalnih srajcah ..."

Ko so sledilci na njegovem profilu na Instagramu prebrali ta zapis, so se neizmerno zabavali in se 'valjali od smeha'.