Brad Pitt še vedno nima stikov s sinom Maddoxom: Prekinitvi je botroval prepir na letalu!

Angelina Jolie spremlja sina Maddoxa na fakulteto. (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2019

Še od incidenta na zasebnem letalu, do katerega je prišlo leta 2016, Brad Pitt nima nobenih stikov z najstarejšim sinom Maddoxom, ki je s svojimi izjavami dal vedeti, da ga to ne skrbi preveč.

Maddox je namreč minuli teden v intervjuju, ki ga je dal pred Univerzo Yonsei v Južni Koreji, kjer študira biokemijo, jasno namignil na to.

18-letni Maddox je prvič omenil svojega očeta, odkar sta z mamo Angelino Jolie začela s postopkom ločitve. Maddox in Brad se skorajda več nista videla od incidenta, ki se je zgodil leta 2016 na zasebnem letalu, ko sta se hudo sprla. Tuji mediji ugibajo, da je vse skupaj vzpodbudilo Angelino, da je vložila zahtevo za ločitev po zgolj dveh letih zakona. Od takrat se Maddox izogiba stikom z očetom, ne obišče ga niti ob praznikih.

Ko so ga novinarji vprašali, ali ga bo oče obiskal na fakulteti, je Maddox odgovoril, da tega ne ve ter da tudi ni seznanjen s tem, kaj se trenutno dogaja. Ko so ga vprašali, če je njegov odnos z Bradom za vedno zaključen, je dejal: "Kar se bo zgodilo, se bo pač zgodilo." Da je njun odnos resnično slab, je pokazalo dejstvo, da je Brad za sinove študijske načrte izvedel preko medijev.

Spomnimo: do incidenta na letalu je prišlo, ko se je Maddox vmešal v prepir med vinjenim Bradom in Angelino, da bi zaščitil svojo mamo, na koncu pa naj bi igralec izgubil nadzor, vpil na sina in ga udaril. Brad je sicer pozneje te navedbe zanikal, a očitno se je zgodilo nekaj takega, kar je Angelino vzpodbudilo, da vloži zahtevo za ločitev in odpelje otroke.