Brad Pitt videva le biološke otroke, za vse pa naj bi bila kriva Angelina …

25. 11. 2023
Deli
Brad Pitt (foto: Profimedia)
Profimedia

Brad Pitt in njegovi otroci ter nekdanja soproga Angelina Jolie so ponovno glavna tema svetovnih tračev. Žal pa zelo negativno in povsem drugače, kot bi pričakovali. 

Povod za vse skupaj naj bi bil video hčerke Brada Pitta in Angeline Jolie, Zahare Marley Jolie - Pitt, ki se je na proslavi univerze predstavila le z maminim priimkom. Nato pa je še sin Pax, Brada na Instagramu označil za "najslabšo osebo na planetu". Prijatelji hollywoodskega igralca predstavljajo svojo plat zgodbe, oglasil pa se je tudi vir blizu igralke. 

Angelina s sinom Maddoxom in hčerko Zaharo.

Angelina s sinom Maddoxom in hčerko Zaharo.

Profimedia

Maddox (22), Pax (19) in Zahara (18) naj bi se odtujili od Brada Pitta, igralec pa svoje tri biološke otroke vidi le, ko so poleg še Angelina Jolie,  Shiloh (18) ter dvojčka Knox in Vivienne (15). Po sodni odločbi iz leta 2021 je Brad dobil pravico do obiskov.

Po odločitvi sodišča pa je igralka dobila skrbništvo nad otroki. Prvotna razsodba je bila, da si nekdanja partnerja delita skrbništvo, nato pa so se njeni odvetniki pritožili, ker je bil sodnik, ki je odločil, da mora biti skrbništvo enakomerno razdeljeno, blizu odvetniški ekipi Brada Pitta.  

Angelina Jolie s hčerkama, Shiloh in Zaharo.

Angelina Jolie s hčerkama, Shiloh in Zaharo.

Profimedia

Bradov prijatelj je poudaril, da skrbništvo nad otroki oziroma odločitev o njem zdaj vključuje le tri najmlajše: Shiloh, Vivienne in Knoxa. O razmerju med bivšima zakoncema in celotni družinski situaciji zgovorno govori dejstvo, da je odnos med očetom in otrokom strogo urejen s sodno odločbo.

Maddox, ki je diplomiral na kolidžu v Južni Koreji, z očetom ni govoril od leta 2016, od incidenta v zasebnem letalu naprej. Obstajajo znaki, da sta Pax in Maddox pred nekaj leti opustila očetov priimek. Viri so pred tem trdili, da se Angelina Jolie ni strinjala z odločitvijo Maddoxovega sina.    

Po tem se je zakon slavnih igralcev končal, njun sin pa odkrito kaže sovražnost do očeta in vztraja, da ne skrbi več zanj kot pravi starš. Poleg vsega škandala, ki ga je sprožilo Paxovo sporočilo, so prijatelji Brada Pitta potrdili, da je najstnik objavil kontroverzne besede in trdijo, da mečejo novo luč na problematične stvari, ki so jih slišali otroci.

Brad Pitt, Angelina Jolie in Maddox še ko so bili srečna družina.

Brad Pitt, Angelina Jolie in Maddox še ko so bili srečna družina.

Profimedia

To naj bi se nanašalo na Angelino Jolie. "Objava na Instagramu je žalostna in frustrirajoča, saj ne izboljša situacije. Kljub temu, kar je bilo povedano o njem, Brad vedno spoštuje svoje otroke. Nikoli ne bo rekel ničesar negativnega o njih in skoraj nikoli ne govori o njih javno. Nobenega dvoma ni, da si ne bi želel imeti dobrega odnosa z njimi,« so povedali igralčevi prijatelji.

Neee, težko je verjeti, da bo Petra Kerčmar stara 50 let, tole bo verjetno mnoge presenetilo in tako danes razmišlja o svojih letih

Med Bradovimi prijatelji obstaja občutek, da je objava odličen primer odtujevanja otrok od njihovih staršev, da je to šolski prikaz tega. Bradova ekipa misli, da se Angelina že leta igra takšne igrice, vendar ne želijo biti potegnjeni v takšen boj z njo. »Že leta in leta govori iste slabe stvari o njem in v resnici je odtujila otroke in v resnici je to za Brada uničujoče," je dejal poznavalec.  

Vir blizu Angeline Jolie, ki je seznanjen z družinskimi razmerami, se je oglasil in povedal naslednje: "Brad Pitt nima nikogar drugega, za kar bi lahko krivil sebe. Vse, kar si Angelina želi, je, da se njena družina pozdravi in ​​gre naprej, a on ne pojdimo".  

O vau! Samo poglejte si postavno hčerko Mikija Šarca, bila je v družbi njegove izbranke Tanje Žagar

V skladu s sodno odredbo Brad Pitt vikende preživlja s svojimi biološkimi otroki in večino šolskih počitnic. Angelina Jolie je potožila, da se zaradi tega dogovora ne more preseliti, zato mora z otroki živeti v Ameriki, saj Pitt ne spreminja naslova. Obstajajo znaki, da je Pitt blizu s hčerko Shiloh, ki je poskušala igrati miroljubko med svojim očetom in svojimi brati in sestrami.

Shiloh je odlična plesalka.

Shiloh je odlična plesalka.

Profimedia

Brad Pitt je lani dejal, da je njegova lepa hči Shiloh zelo nadarjena za ples, za razliko od njega, ki ima "dve levi nogi". Z velikim ponosom je govoril o Zahari, ko je vstopila na univerzo. Zaharini prijatelji so povedali, da jih je njena predstavitev na univerzi presenetila, zato so ugotovili, da je zelo blizu svoji mami, sodelujeta pri njeni modni znamki "Atelier Jolie", v kateri sta tudi Pax in Maddox, ki sta z njeno mamo sodelovala pri njen film "Brez krvi". 

BONUS VIDEO: Tomo Križnar in Igor Drnovšek: "Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"