Brad Pitt zagledan v 32 let mlajšo, Angelina ponorela!

Vir: Lea
4. 11. 2017

Ko se je Brad Pitt razšel z Angelino Jolie, se je veliko žensk oddahnilo. Nekatere, ki se mu lahko približajo, so upale, da jih bo opazil. A nič. Dokler se ni menda zagledal v 32 let mlajšo.

In kdo je lepotica, ki naj bi očarala šarmantnega igralca? Ker to kljub svojim 53 letom Brad Pitt zagotovo je. Ko je Angelina (42 let) izvedela, da naj bi se njen bivši zagledal v britansko igralko Ello Purnell, ki ima rosnih 21 let, naj bi ponorela.

Brad Pitt: Zagledan v 32 let mlajšo

Če gre verjeti ameriškim tabloidom, naj bi bil Brad povsem očaran nad lepotico in naj bi se na vse pretege trudil, da bi jo osvojil. Menda naj bi ji dal tudi dal vlogo v enem od filmov, katerih producent bo v prihodnosti, in sicer se bo film imenoval Bittersweet. Zgodba bo o življenju neke newyorške natakarice. Brad trenutno dela pri projektu znanstvenofantastičnega filma Ad Astra, hkrati pa pomaga Elli s pripravami na vlogo. Igralec naj bi bil prepričan, da bo Ella nova zvezda in da bo prav on tisti, ki bo to iz nje naredil.

Mladenka pa ne samo da dobro igra, je tudi odlična pevka. To vsakič sproti dokazuje s svojimi objavami na družbenih omrežjih. Zanimivo, da je Elli v filmu Zlohotnica iz leta 2014 zaigrala mlajšo verzijo Angeline Jolie. Pred Elli so Brada povezovali s Sienno Miller (35 let) in nekaterimi drugimi, a očitno nobena ni bila tista prava. Angelina pa je besna tudi zato, ker je Elli samo pet let starejša od njunega najstarejšega sina Maddoxa.

Brad Pitt: Zagledan v 32 let mlajšo

Brad in Angelina sta sicer začela svojo ljubezensko zgodbo pisati pred 12 leti na snemanju filma Gospod in gospa Smith. Takrat je bil on še poročen z Jennifer Aniston (48 let), a tudi to ga ni ustavilo. Kemija med njima je bila prehuda in sledila je ločitev. Sicer se je govorilo, da je bil glavni vzrok dejstvo, da se je Jennifer želela posvetiti karieri in ni še hotela imeti otrok.