Brad Pitt: Zaupal se je bivši ženi

Brad Pitt: Zaupal se je bivši ženi (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
11. 3. 2017

Po ločitvi od Angeline Jolie, s katero bije sodno bitko za skrbništvo nad šestimi otroki, si je Brad Pitt menda zaželel bližine bivše žene Jennifer Aniston, ki jo je zapustil prav zaradi Angeline in s katero naj bi imel v zadnjem času redne stike.

Hm ... Kje neki je bil Brad Pitt v nedeljo, 26. februarja? Saj je vendarle izvršni producent drame Mesečina, ki je prejela oskarja za najboljši film ... To je seveda gromozanski uspeh zanj in za njegovo produkcijsko podjetje Plan B. Lepotec je bil seveda povabljen na podelitev oskarjev, a je 'zablestel' z odsotnostjo.

In to kljub temu da so po tem, ko je pripravil presenečenje in se pojavil na podelitvi zlatih globusov, številni upravičeno pričakovali, da se bo udeležil tudi podelitve prestižnih zlatih kipcev. Kmalu se je izkazalo, da Brada ni bilo zato, ker je počel nekaj drugega. Igralski zvezdnik je namreč zaplaval v umetniške vode! Po poročanju revije The Hollywood Reporter že nekaj dni skoraj neprekinjeno ustvarja v studiu umetnika Thomasa Houseaga, v katerem izdeluje veliko skulpturo. Za kakšen umetniški objekt gre, sicer ni znano, a menda je delo v omenjenem studiu za 53-letnega igralca in filmskega producenta neke vrste terapija oziroma samopomoč, s katero bi rad predelal dogajanja v zadnjih tednih.

Zaželel si je bližine bivše

Pred kratkim pa se je izkazalo, da mu pri predelovanju preteklosti ne pomaga le umetniško ustvarjanje, ampak tudi njegova nekdanja žena Jennifer Aniston. Po poročanju številnih ameriških medijev je po ločitvi od Angeline Jolie, ki jo je ta 41-letna igralka, filmska ustvarjalka in dobrodelnica zahtevala septembra lani, namreč spet navezal stike z Jennifer.

V obdobju, ko z Angelino na sodišču bijeta ločitveno bitko za skrbništvo nad šestimi otroki, se je očitno spomnil dobrih starih časov in si zaželel Jenniferine bližine. Brad, ki naj ne bi več imel telefonske številke svoje nekdanje ljubezni, od katere se je leta 2005 ločil po slabih petih letih zakona, se je moral menda kar precej potruditi, da se je dokopal do nje.

Potem ko je izkoristil svoje zveze in poznanstva ter končno dobil njeno številko, ji je poslal SMS-sporočilo, s katerim je igralki, filmski producentki in poslovni ženski čestital za njen 48. rojstni dan, ki ga je praznovala 11. februarja. "Potem ko ji je zaželel vse najboljše za rojstni dan, sta se začela spet pogovarjati," je za tednik Us Weekly pojasnil anonimni vir, ki je blizu Jennifer, in dodal, da se je Brad Jennifer 'zaupal' in ji razkril, da zaradi ločitve trenutno prestaja težke čase, pogovarjala pa naj bi se tudi o obdobju, ki sta ga preživela skupaj: "Izmenjala sta si nekaj SMS-sporočil, v katerih sta se predajala spominom."

Po drugi strani pa je revija People poročala o tem, da Brad in Jennifer stikov nista navezala šele pred nekaj dnevi. Nasprotno, že kar lep čas naj bi imela prijateljski odnos in bila v rednih stikih. Pravzaprav pa sploh ni pomembno, ali sta nekdanja zakonca prijateljstvo sklenila pred nekaj dnevi ali pa pred nekaj leti ...

Pomembno je le to, da sta v dobrih odnosih. To še posebno velja za Brada, ki mu to, da se dobro razume s svojo bivšo ženo, prav gotovo pomeni veliko olajšanje. Kaj pa o vsem skupaj pravi Jenniferin mož Justin Theroux?! Petinštiridesetletnemu igralcu in filmskemu ustvarjalcu, ki je z Jennifer poročen od leta 2015, to, da ima njegova žena stike z bivšim, menda ne dela prav nobene težave. "Justinu se zdi povsem v redu, da sta prijatelja," je za Us Weekly še povedal vir in poudaril, da Justin dobro ve, da se mu za ženo ni treba bati.

Ima skrbništvo nad Hollywoodom

Brad se je torej resno posvetil temu, da bi se v čustvenem smislu spet postavil na noge. Pri tem mu je – poleg umetniškega ustvarjanja in pogovorov z bivšo ženo – v veliko pomoč tudi dejstvo, da Hollywood stoji za njim.

Dnevnik New York Daily News je pred nekaj dnevi na primer zapisal: "Morda ima Angelina res otroke, Brad pa ima skrbništvo nad Hollywoodom." To pomeni, da ga kljub vsem obtožbam, ki so v zadnjih slabih šestih mesecih priletele na njegov račun z Angelinine strani, v filmski industriji še vedno vsi sprejemajo z odprtimi rokami. Ja, Angelina se bo morala prej ali slej sprijazniti s tem, da obstaja stvar, na katero celo ona nima vpliva. In to je dejstvo, da Hollywood ljubi Brada Pitta.