Brada skrbi ukradeni fotoaparat

Vir: Story
27. 12. 2010

Brad Pitt in Angelina Jolie nimata miru nikjer, kjer se pojavita. Tako je bilo tudi na Madžarskem, kjer Angelina snema film. Okrog njiju se je vedno pojavila četa nepridipravov, ki so se hoteli okoristiti na njun račun. In nekaterim je uspelo.

Ker je znano, da Brad Pitt zelo rad fotografira, si je nekdo očitno obetal lepe denarce s krajo Bradovega fotoaparata, kar mu je tudi uspelo. Po pisanju ameriških tabloidov zdaj Brada skrbi, kako se bosta odzvali bivša žena Jennifer Aniston in zdajšnja partnerica Angelina Jolie.

Na fotoaparatu, ki je izginil pred dobrim mesecem dni, naj bi bili zelo intimni posnetki, za katere je bolje, da ne pridejo v javnost. Brad se kesa, da je na prizorišču snemanja puščal fotoaparat brez nadzora. Na fotoaparatu naj bi bili dokaj intimni posnetki Jennifer Aniston, ki jih je Brad naredil, ko sta se dobila v začetku leta, ko je bil nekdanji mož v krizi.

Neki bližnji prijatelj je povedal, da je Jennifer postala zelo panična, ko je slišala, da je Bradov fotoaparat izginil. Nekdanja zakonca sta se namreč kar nekajkrat srečala v New Yorku in Los Angelesu, igralec pa naj bi naredil nekaj posnetkov njenega obraza povsem od blizu. Poleg tega je Jennifer verjetno mislila, da Angelina nikoli ne bo izvedela za fotografije, a je prišlo do te nerodne zadeve.

Po drugi strani pa si tudi Angelina dela skrbi zaradi ukradenega fotoaparata, a ne zaradi fotografij z Jennifer. Nikakor si namreč ne želi, da bi v javnost pricurljale slike, na katerih je sama z otroki. ‘’Gre za zasebne fotografije, ki se ne tičejo nikogar,’’ pravi Angelina, ki je kot Jennifer zelo diskretna oseba. So stvari, ki jih obe igralki želita povsem zadržati zase, kar pa je zaradi njunega položaja izjemno težko.

Nova Story že v prodaji

Story