Bradley Cooper: Hladen, predrzen in neprivlačen manipulator

Bradley je svojo nekdanjo 
soprogo Jennifer povsem 
razočaral, o čemer se je 
razpisala v svoji novi 
knjigi.  (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
20. 5. 2014

Ameriška igralca Jennifer Esposito in Bradley Cooper sta bila poročena med decembrom 2006 in majem 2007. Jennifer je sočne podrobnosti o njunem razmerju razkrila v svoji najnovejši knjigi.

O svojem petmesečnem zakonu 41-letna igralka, plesalka in model Jennifer Esposito ter 39-letni igralec in filmski producent Bradley Cooper nikoli nista veliko govorila. Zdaj, sedem let po ločitvi, se je to spremenilo, saj se je Jennifer odločila, da bo v svoji knjigi razkrila detajle o razmerju z 'anonimnim moškim'.

Po pisanju newyorškega dnevnika Confidential pa ta 'anonimni moški' ne more biti nihče drug kot prav hollywoodski lepotec Cooper. Jennifer se je med drugim razpisala o tem, da je mislila, da bo njuno razmerje uspelo in se tudi ohranilo kljub nekaterim znakom, ki so pričali o nasprotnem. Zatrdila je, da se ji Bradley, ki ga sicer opisuje kot duhovitega in pametnega moškega, a hkrati predrznega in arogantnega manipulatorja, nikoli ni zdel pretirano privlačen.

Kljub vsem naštetim slabim lastnostim, ki jim je dodala še njegovo hladno osebnost, sta postala par in se pozneje tudi poročila. Njun zakon se je končal, ko se je Jennifer udeležila seminarja v mednarodnem duhovnem centru Agape, kjer se je poskušala znebiti žalosti in osamljenosti, ki sta jo prevzeli.

"V samo tednu dni sva končala najino zgodbo. Hitro in nesramno, kot sem tudi pričakovala od njega," je v knjigi napisala lepotica, razočarana nad zakonom s hollywoodskim zvezdnikom. Jennifer je trenutno zaročena z britanskim modelom Louisom Dowlerjem, Bradley, ki je med drugim ljubil igralki Renée Zellweger in Zoe Saldana, pa je od marca lani v razmerju z modelom Suki Waterhouse.

TIM JERAS

Značke: Bradley Cooper