Bradley Cooper in Irina Shayk še vedno veliko časa preživita skupaj, se med njima spet kaj plete

Bradley Cooper in Irina Shayk še vedno veliko časa preživita skupaj, se med njima spet kaj plete (foto: Profimedia) Profimedia
12. 3. 2020

Igralec Bradley Cooper in manekenka Irina Shayk sta se razšla že pred časom, a se zdi, da ostajata v zelo dobrih odnosih.

Irina Shayk in Bradley Cooper tudi po koncu razmerja ostajata zelo povezana, saj ju veže ljubezen do njune ljubke hčerke Lee De Siene, ki jo oba naravnost obožujeta.

Še več, kljub temu, da sta se razšla, ju je občasno še vedno mogoče videti skupaj, kako se na ulicah New Yorka sprehajata z njuno edinko in pri tem uživata v družbi drug drugega.

"Ves čas se trudita, da bi bila kar najboljša starša, oba veliko delata in potujeta, zato je med njima vedno veliko usklajevanja. Vedno skušata vse narediti v dobro njune hčerke, trudita se, da še vedno nekaj časa preživita skupaj, da bi njuna hčerka občutila družinsko vzdušje in za zdaj jima gre odlično," je za ameriške medije povedal neimenovani vir.

Par se je dogovoril, da bosta oba še naprej živela v New Yorku, da bosta tako lahko čim več časa namenila njuni hčerki, Irina pa je pred časom priznala, da ni lahko biti "samska" mama in da se ji zdi, da pridejo dnevi, ko misli, da enostavno ne bo zmogla vsega, kar življenje od nje zahteva.