Bradley Cooper in Irina Shayk sta bila videti slabe volje, je za vse kriva Lady Gaga?

Bradley Cooper in Irina Shayk sta bila videti slabe volje, je za vse kriva Lady Gaga? (foto: Profimedia) Profimedia
27. 2. 2019

Paparaci so nedavno na ulicah New Yorka ujeli slavni hollywoodski par. Bradley Cooper in Irina Shayk nista bila videti niti malo razpoložena in videti je bilo kot, da komaj čakata, da bosta šla lahko vsak v svojo smer.

Ameriški mediji so v  zadnjih dneh ves čas za petami Bradleyja Cooperja in Irine Shayk. Vse glasnejša pa so ugibanja ali je mogoče, da je njuno razmerje vse bolj na trhlih tleh.

Vse se je začelo, ko je na filmska platna prišel film The star is born, kjer ob Bradleyju Cooperju zaigra pevka Lady Gaga, le redki pa so tisti, ki niso opazili, kako močna je kemija med njima. Številni so tako pomislili, da se med njima plete nekaj več in da nista zgolj soigralca ampak tudi ljubimca.

Govorice pa so postale še glasnejše, ko je sta Lady Gaga in Bradley Cooper skupaj nastopila na podelitvi oskarjev, kjer sta na odru uprizorila pravo romantično pravljico in številni so bili prepričani, se med njima zagotovo nekaj plete.

Paparaci v teh dneh ves čas sledijo Bradleyju Cooperju in ga ne izpuščajo iz vida. Ko so ga nedavno ujeli na ulicah Los Angelesa je bila z njim v avtu tudi njegova srčna izbranka Irina Shayk, a parček je bil videti izjemno kislih obrazov. Številni menijo, da so se Irine dotaknili številni komentarji na račun njegove romance z Lady Gago in da je na podelitvi oskarjev zgolj dobro skrivala svojo žalost.

Ko sta se Bradley in Irina pripeljala do svoje vile v Los Angelesu, je Irina zgolj skočila ven iz avta in videti je bilo, da je komaj čakala, da bo lahko za treutek sama in da bo uspela bolj svobodno zadihati. Kdo bi vedel, kaj se dogaja s slavnim parom in kdo je kriv, da sta bila videti tako zelo slabe volje?