Bradley Cooper in Irina Shayk sta tudi po prekinitvi vzorna starša

Bradley Cooper in Irina Shayk sta tudi po prekinitvi vzorna starša (foto: Profimedia) Profimedia
13. 1. 2020

Težko se je zmeniti tako, da bi bilo vsem prav, a Bradleyju in Irini je to očitno uspelo. Ko sta prekinila njuno zvezo, se je marsikdo spraševal, kaj se bo zdaj dogajalo z njuno hčerkico.

A vse skrbi so očitno bile odveč, saj sta se oba dobro zavedala, da je dobrobit otroka na prvem mestu. Irina in Bradley sta tudi brez sodišča dosegla dogovor o pravni in fizični skrbi nad hčerkico, ki jo nameravata še naprej vzgajati s skupnimi močmi.

Bradley Cooper

Nekdanja partnerja naj bi dogovor dosegla kot prijatelja, zato naj tudi ne bi podpisala dogovora o skrbništvu, poročajo nekateri tuji mediji.

Pred kratkim so tako igralca paparaci ujeli v New Yorku, kjer se je sprehajal z dve leti staro Leo De Seine v naročju. To se je zgodlo kmalu po tem, ko se mu je Brad Pitt javno zahvalil za pomoč pri opuščanju alkohola, ki je bil tudi eden od glavnih vzrokov za razpad njegovega zakona z Angelino.

Spomnimo: Bradley Cooper in Irina Shayk sta lani prekinila štiriletno zvezo. Ni natančno znano, kaj je botrovalo prekinitvi, na veliko se je šušljalo, da je do tega prišlo zaradi Bradleyeve zveze z Lady Gaga. No, pozneje se je izkazalo, da to ni bilo res, tako da javnosti še naprej ostane zgolj - ugibanje.