Bradley Cooper in Lady Gaga se nič več ne družita, a bi se to že kmalu lahko spremenilo

Bradley Cooper in Lady Gaga se nič več ne družita, a bi se to že kmalu lahko spremenilo (foto: Profimedia) Profimedia
26. 4. 2019

Hollywoodska igralca Bradley Cooper in Lady Gaga se po podelitvi nagrad oskar nista več družila, vse pa kaže, da bi se to že prav kmalu lahko spremenilo.

Bradley Cooper in Lady Gaga sta v zadnjem času zaradi filma A star is born dvignila veliko medijskega prahu, saj so bili ameriški mediji trdno prepričani, da se med njima plete nekaj več.

Še posebej veliko črnila je bilo prelitega po nastopu na oskarjih, kjer se je zdelo, da je kemija med njima močnejša kot kdajkoli prej.

No, vse se zdi, da je bila vse le igra in da je bilo vse le za potrebe filma. "Po oskarjih se nisva nič več družila. Večino časa sem namenil družini," je v šovu Ellen dejal Cooper.

A zdi se, da bi se to že kmalu lahko spremenilo. "Mislim, da bi bilo zelo zabavno narediti večer, kjer bi brali scenarij filma A star is born in odpeli vse pesmi, kot so šle po scenariju in naredili nekakšen filmski večer," se je z idejo poigraval Bradley.

Kdo bi vedel, morda pa bosta Lady Gaga in Bradley Cooper prav zares že kmalu znova nastopila na odru in razveselila njune številne oboževalce.

Priporočamo