Bradley Cooper ne razmišlja več o razmerju z Irino Shayk, ona pa še vedno noro zaljubljena vanj

Bradley Cooper ne razmišlja več o razmerju z Irino Shayk, ona pa še vedno noro zaljubljena vanj (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2020

Hollywoodski igralec Bradley Cooper in ruska manekenka Irina Shayk sta pred časom prekinila svoje razmerje, a se zdi, da je ona še vedno noro zaljubljena vanj.

Bradley Cooper in Irina Shayk sta se že pred časom odločila, da se bodo njune poti ločile, a se zdi, da oba le nista obrnila novega lista.

Bradley in Irina še vedno ostajata v dobrih odnosih, saj si želita, da njuna hčerka Lea ne bi preveč boleče občutila njune ločitve, zato se večkrat odpravita tudi na skupno kosilo. Pred časom, ko so skupaj odšli na kosilo se je zdelo, da so še vedno kot družina, saj jim nasmehi niso izginili z obrazov.

"Irina je bila še kako zaljubljena vanj, a je njuno razmerje po porodu začelo pešati, problem pa je bil tudi čas, saj imata oba zelo zasedene urnike in enostavno nista več našla časa za drug drugega," je neimenovani vir dejal za Daily Mail.

"Bradley je naredil korak naprej, čeprav jo ima zelo rad, misli, da ni dobra ideja, da bi se vračal v staro razmerje, ona pa je vanj noro zaljubljena in bi si želela njuni ljubezni dati drugo priložnost," je še dodal vir.