Bradley Cooper: Ponovno samski

Bradley in Zoe sta se spoznala na snemanju filma The Words in bila skupaj tri mesece, preden sta marca lani prvič prekinila zvezo, a sta se septembra pobotala, zdaj pa sta se ponovno razšla.  (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
16. 1. 2013

Leto 2013 se je slabo začelo za slavni hollywoodski parček. Igralca Bradley Cooper in Zoe Saldana sta namreč prekinila svoje razmerje.

Božično-novoletne praznike sta nameravala preživeti skupaj, a jima načrt ni uspel, saj sta se razšla že pred božičem. Tokrat pa se nista razšla prvič, ampak že drugič – septembra, šest mesecev po prvi prekinitvi, sta se pobotala, a je njuna nova stara idila trajala samo tri mesece.

"Njun načrt je bil, da bi praznike preživela v Parizu, a ni šlo. Zoe je na koncu novo leto pričakala s prijatelji v Miamiju. Bila je odlično razpoložena, in če jo konec zveze boli, je to dobro skrivala. Kot njeni prijatelji menimo, da je njuno razmerje ponovno razpadlo zaradi prezasedenosti s karierama," je povedal vir, ki je zdaj že nekdanjemu parčku blizu.

Bradley trenutno promovira film Silver Linings Playbook in snema reklamo, Zoe pa je prav tako zaposlena s snemanjem filmov.

Priporočamo