Bradley Cooper spet v objemu druge ženske

Bradley Cooper spet v objemu druge ženske (foto: Profimedia) Profimedia
5. 3. 2019

Hollywoodski igralec Bradley Cooper je bil znova ujet v objemu druge ženske, le kaj si o tem misli njegova srčna izbranka Irina Shayk.

Bradleyju Cooperju paparaci v zadnjem času sledijo na vsakem koraku. Nič drugače ni bilo niti nedavno, ko se je s svojo ljubko družino in srčno izbranko Irino Shayk odpravil na obisk k slavni igralki.

Paparaci so prišli na svoj račun, ko je Bradley obiskal svojo dolgoletno prijateljico Jennifer Garner. Bradley in Jennifer se poznata že dolga leta in vseskozi ostajata dobra prijatelja. In ko sta Bradley in Irina nedavno prišla na obisk, sta si Jennifer in Bradley padla v ljubeč objem, paparaci pa so seveda takoj pomislili, da je igralec prišel sam.

Ko se je na vhodnih vratih pojavila še lepa ruska manekenka so se paparaci nekoliko umirili in videli, da ne gre za nobeno novo slavno afero in da je v igri zgolj in samo družinski obisk. 

V zadnjem času je Bradley veliko prahu dvigoval s svojo domnevno afero z glasbenico Lady Gago, s katero je snemal film The star is born. Na koncu se je izkazalo, da je med njima zgolj pristno prijateljstvo in prav nič več od tega.

Priporočamo