Bradu Pittu je bilo pošteno vroče: Na podelitvi zlatih globusov je bilo kar 5 njegovih bivših!

Bradu Pittu je bilo pošteno vroče: Na podelitvi zlatih globusov je bilo kar 5 njegovih bivših! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 1. 2020

Dobro vemo, da prej ali slej skorajda vsakdo naleti na bivšega ali bivšo. Na ulici, v trgovini, v lokalu ... Ta srečanja so včasih prijetna, včasih pa skrajno zoprna. Kaj pa, ko je na kupu kar pet bivših?! No, to že spada v kategorija "huda gneča."

To se je zgodilo hollywoodskemu igralcu Bradu Pittu na nedavni podelitvi nagrad zlati globus. "Saj se bova še srečala. Sva dobra prijatelja," je odgovoril na vprašanje o morebitnem srečanju z Jennifer Aniston. Ločila sta se leta 2005, saj se je takrat zaljubil v Angelino Jolie.

Na zlatih globusih pa ni naletel zgolj na bivšo ženo, ampak tudi na bivšo zaročenko. Prišla je Gwyneth Palthrow, s katro se je začel dobivati leta 1995, po snemanju filma Sedem. Prekinila sta leta 1997.

Tudi Christina Applegate je prišla na podelitev, Bradova punca je bila davnega leta 1989, ko je z njim prišla na podelitev MTV-jevih glasbenih nagrad. Pred nekaj leti se je šušljalo, da se je Brad zagledal v igralko Sienno Miller, čeprav sta oba to zanikala. No, zlati globusi so bili priložnost, da se pogovorita o teh govoricah ...

Sezam se na tej točki ne konča, saj ne smemo pozabiti na Charlize Theron. Lani so jo povezovali z Bradom, a iz virov, ki so jima blizu, se je pozneje izvedelo, da sta le dobra prijatelja.

Kakor koli že, nihče ne poroča o tem, kaj se je zgodilo, ko so se ugasnili žarometi in ko so pospravili rdečo preprogo. Kdo ve? Morda je postavni Brad kakšno od svojih bivših povabil na kozarček rujnega.