Brigitte Nielsen je pri 55 letih rodila deklico Frido, več kot 10 let se je trudila zanositi

Brigitte Nielsen je pri 55 letih rodila deklico Frido, več kot 10 let se je trudila zanositi (foto: Profimedia) Profimedia
26. 7. 2018

Danska manekenka Brigitte Nielsen je pri 55 letih rodila petega otroka, povila je deklico Frido, ki jo je dobila v zakonu s 15 let mlajšim soprogom Mattiom Dessijem.

Slavni par je poročen 12 let, to pa je njun prvi skupni otrok. Brigitte Nielsen in Mattio Dessi sta se spoznala leta 2003, tri leta kasneje pa sta se poročila na Malti.

Za revijo People je Brigitte razkrila, da se je več kot 10 let trudila zanositi. "Presrečna sem, da imam končno najino malo princesko v rokah," je dejala Brigitte, ki je zanosila s pomočjo umetne oploditve.

"Oploditev s pomočjo medicine je bila izjemno naporna. Ženskam bi rada sporočila, da je vse mogoče, a da morajo biti realne. Na poti do nosečnosti sem doživela številna razočaranja," je bila iskrena manekenka.

Brigitte se je že pri 40 letih odločila, da bo zamrznila jajčeca, saj si je kasneje želela s svojim soprogom ustvariti družino. Zdravniki niso bili preveč optimistični, da ji bo uspelo zanositi, a se ji je na koncu uresničila velika želja. "Agonija je trajala 14 let, porabila sem veliko denarja, a mi danes ni žal."

Rodila je na ameriški zasebni kliniki, rodila pa je s carskim rezom. "Moja hči je zdrava in čudovita. Imam vse kar sem si kdajkoli želela, s soprogom pa še nikoli nisva bila tako zelo zaljubljena."

Priporočamo