Brigitte Nielsen tri mesece po porodu že v oprijeti usnjeni obleki

Brigitte Nielsen tri mesece po porodu že v oprijeti usnjeni obleki (foto: Profimedia) Profimedia
24. 9. 2018

Danska manekenka Brigitte Nielsen je konec junija v 55. letu starosti rodila petega otroka, le tri mesece po porodu pa je videti, da je znova v neverjetni formi.

Ko se je danska manekenka Brigitte Nielsen nedavno pojavila na podelitvi nagrad Vanguard, je vse osupnila s svojo postavo.

Manekenka, ki je pri 55 letih še petič rodila, je komaj tri mesece po porodu pokazala neverjetno postavo. Na podelitev je prišla v usnjeni črni obleki, ki ni dopuščala nobenih nepravilnosti na njeni postavi. Po porodu je videti naravnost osupljivo, le malokdo pa bi verjel, da je bila še nedolgo nazaj noseča.

Brigitte je pred časom dejala, da se za svojo postavo lahko zahvali dobrim genom, a da obenem tudi skrbno pazi, kaj se znajde na njenem jedilniku. "Če mi le uspe jem zdravo in pazim, da je hrana ekološkega izvora. Seveda se včasih tudi pregrešim, a to se seveda ne dogaja vsak dan," je nedavno dejala za Daily Mail. Pri 55 leti je videti zares dih jemajoče in prav z lahkoto bi se še danes sprehajala po modnih pistah.

Priporočamo