Britanci zaskrbljeni, Kate Middleton še nikoli tako zelo koščena

Britanci zaskrbljeni, Kate Middleton še nikoli tako zelo koščena (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2019

Vojvodinja Kate Middleton je v zadnjem času vse bolj koščena in številni Britanci se sprašujejo, kaj nekaj se dogaja z njo.

Kate Middleton je vedno slovela po svoji vitki postavi in težko je verjeti, da so za njo že trije porodi. Njena postava je tudi po tretjem porodu neznansko vitka, celo tako zelo, da je številne Britance začelo skrbeti, da je lepa vojvodinja morda bolna.

Daily Mail je tako razvil več teorij, kaj bi bilo lahko narobe z vojvodinjo. Namigovali so, da ima morda težave s ščitnico in da se zato nikakor ne more zrediti, ne glede na to, koliko poje v enem dnevu. Seveda pa ne manjkajo niti tisti, ki namigujejo, da je morda Kate znova noseča, saj je znano, da je vojvodinja pri vseh treh nosečnostih izgubila kar nekaj kilogramov in je morala večino časa mirovati.

Še posebej veliko govoric je Kate sprožila nedavno, ko se je pojavila v obleki Oscarja de la Rente, njene noge so bile videti kot vžigalice in njen pas ozek kot še nikoli.

No, Kate je že pred časom dejala, da ne razmišlja o četrtem otroku, a kdo bi vedel, morda pa se bo kraljevi par razveselil še četrtega otroka.

Priporočamo