Britanska javnost ogorčena nad novim hobijem princa Georgea

Britanska javnost ogorčena nad novim hobijem princa Georgea (foto: Profimedia) Profimedia
28. 8. 2018

Britanska javnost je v zadnjih dneh močno razdeljena, saj se del javnosti nikakor ne more sprijazniti z novim hobijem princa Georgea?

Britanski princ George je nedavno dopolnil pet let, pretekli vikend pa se je s svojimi starši udeležil prvega streljanja fazanov v svojem življenju. Hobi, ki ga obožujejo na kraljevem dvoru, je pri britanski javnosti sprožil mešane občutke, večina pa je ob tem močno vznemirjena, saj se ne strinja s tako krvoločnim športom, sploh pa ne, ko gre za tako majhne otroke.

The Sun poroča, da se je na Škotskem v lovu na fazane princu Williamu in Kate Middleton pridružila tudi kraljica Elizabeta. 

Na Twitterju se je na račun novega hobija mladega člana kraljeve družine razvila žolčna razprava. "Kakšna škoda, da bo še en nedolžen otrok odraščal misleč, da je ubijanje živali za zabavo povsem normalno," se je glasil le eden od komentarjev.

Ali je bil princu Georgeu nov hobi všeč še ni znano, je pa znano, da ta šport obožuje večina kraljeve družine. Le kako bo nad takšnim hobijem navdušena vojvodinja Meghan Markle, ki je velika ljubiteljica živali?

Priporočamo