Britanska "predporodna" mrzlica: Oboževalci že pred porodnišnico, v kateri bo rodila vojvodinja Kate

Britanska "predporodna" mrzlica: Oboževalci že pred porodnišnico, v kateri bo rodila vojvodinja Kate (foto: Profimedia) Profimedia
11. 4. 2018

V Londonu so se pred bolnišnico, v kateri bo tretjega otroka rodila Kate Middleton, že začeli zbirati oboževalci. Nekateri tam tudi kampirajo.

Sina Georgea (4) in hčerko Charlotte (2) je Kate rodila v zasebnem krilu bolnišnice St. Mary, v njej bo rodila tudi tretjega otroka.

Bolnišnica st. Mary, London

Oboževalci sporočajo, da so zelo veseli, ker so pred bolnišnico, v kateri bo Kate rodila novega člana kraljevske družine. Dodajajo, da tam kampirajo že dva dni, nekateri med njimi pa so na istem kraju že čakali na rojstvo Charlotte - takrat so bili pred bolnišnico kar dva tedna. No, tudi tokrat so se zbrali kar nekaj časa pred rokom, saj je predvideni datum poroda 23. april.

"Kate, tukaj bomo, dokler ne rodiš, a pohiti," sporočajo navdušeni oboževalci, ki tudi trdijo, da se bo otrok imenoval Elizabeth, če bo punčka, ali Phillip, če bo fantek. Medtem pa je na stavnicah v prednosti žensko ime Alice, med moškimi pa je na vrhu Phillip.

Sicer sta se vojvodinja Kate in princ William poročila leta 2011 po osmih letih zveze. Dan njune poroke so razglasili za državni praznik, za Britance je bil tudi dela prost dan - tako kot dan po poroki.

Priporočamo