Britanski mediji o Nadiyi Bychkovi in njenih ljubezenskih zvezah

Britanski mediji o Nadiyi Bychkovi in njenih ljubezenskih zvezah (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
30. 11. 2017

Angleški mediji se zadnje čase navdušujejo nad plesalko Nadiyo Bychkovo, slovensko-ukrajinsko plesalko, ki v šovu Strictly Come Dancing, ki smo ga pri nas spoznali pod naslovom Zvezde plešejo, nastopa kot profesionalna plesalka.

Osemindvajsetletna Nadiya Bychkova, plesalka ukrajinskih korenin, ki sicer živi in ustvarja v Sloveniji, ima dva naslova svetovne prvakinje in pleše že več kot 20 let. Ravno v zadnjem tednu je s soplesalcem v šovu, igralcem Davoodom Ghadamijem, najbolj navdušila.

Prejela sta namreč 38 točk od 40 in se zavihtela na sam vrh lestvice. Sodniki zatrjujejo, da je med njima pristna kemija, zato sta v plesu tako izjemna. Angleški časnik The Sun se je o Nadiyi razpisal že večkrat.

Odkrili so njene ljubezenske zveze, pri katerih omenjajo Miho Vodičarja, Jana Plestenjaka in še nekatere slovenske moške, s katerimi naj bi po pričevanju tabloida Nadiya imela razmerja. Vestno tudi objavljajo njene fotografije in nikoli ne pozabijo omeniti, da se je fotografirala za slovenski Playboy.

Besedilo: Eva Jandl // Fotografije: Profimedia, osebni arhiv

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story48/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 48/2017

Story 48/2017, od 23. 11. 2017