Britanski mediji: Princ William ne želi princu Harry dati roke, kaj šele, da bi ga objel

Britanski mediji: Princ William ne želi princu Harry dati roke, kaj šele, da bi ga objel (foto: Profimedia) Profimedia
13. 1. 2020

Vse se zdi, da so odnosi med princem Harryjem in princem Williamom vse bolj skrhani.

Princ Harry in Meghan Markle sta se pretekli teden odločila, da se umikata in da odslej ne bosta več opravljala kraljevih dolžnosti. Britanska kraljeva družina je nad njuno odločitvijo izjemno razočarana, po pisanju Daily Maila pa naj bi bil po tej potezi odnos med Harryjem in Williamom povsem načet.

Po pisanju Daily Maila naj bi bil princ William izjemno žalosten, saj še vedno ne more verjeti, da je nekoč tako zelo tesen odnos, danes povsem skrhan. Neimenovani vir je tako britanskemu dnevniku zaupal, da princ William trenutno ni v stanju, da bi se še kdaj rokoval s princem Harryjem.

"Celo življenje sem objemal brata, a tega zdaj ne želim več narediti. Zdaj sva vsak svoj človek," naj bi po pisanju Daily Maila dejal William, ki se nadeja, da si bo Harry v zadnjem trenutku premislil in bo spremenil svojo odločitev.

Princ William je prepričan, da je za vse kriva Meghan Markle in da je ona pobudnik takšne odločitve, no vse se zdi, da tudi princ Harry trdno stoji za takšno odločitvijo, saj ima dovolj kraljevega cirkusa.

Meghan za zdaj ostaja v Kanadi, kjer sta bila s princem Harryjem vse od začetka novembra. Na kratko sta se vrnila v London, Meghan pa je hitro odletela nazaj čez lužo, saj je tam ostal njun sin princ Archie, ki Kanado naravnost obožuje.

Priporočamo