Britanski mediji trdijo, da je Kate Middleton še četrtič noseča in da pod srcem nosi dvojčke

Britanski mediji trdijo, da je Kate Middleton še četrtič noseča in da pod srcem nosi dvojčke (foto: Profimedia) Profimedia
3. 3. 2020

Britanska vojvodinja Kate Middleton in princ William imata za zdaj tri otroke, britanski mediji pa so se v teh dneh razpisali, da naj bi bil kraljevi par v veselem pričakovanju.

Kate Middleton se je skozi vse tri nosečnosti borila s hudimi slabostmi, ki so trajale skozi ves dan, zaradi hiperemese pa je morala v času vsake nosečnosti strogo počivati in le redko smo jo lahko videli v javnosti.

Zdaj naj bi bil po poročanju spletne strani Globe kraljevi par znova v veselem pričakovanju, a tudi v velikem strahu. "Ko sta izvedela, da je Kate noseča, sta novico najprej sporočila kraljici. Ko sta na ultrazvoku videla bitje dveh src, se je najbolj ustrašil sam William, saj ga je strah, da bi bila nosečnost za njegovo soprogo lahko usodna," je za omenjeni spletni medij povedal neimenovani vir.

"Kate ima za seboj težke nosečnosti, v medijih niso vsega odkrili, njen krvni tlak je bil v času pred vsako nosečnostjo vedno nevarno visok. Morala je ležati v postelji in se ne premikati, da je rešila življenje svojim otrokom," je še dodal vir.

Za zdaj kraljeva palača takšnih medijskih zapisov še ni komentirala, a verjamemo, da jih bo prav kmalu, če drži, da je vojvodinja zares v veselem pričakovanju.