Britanski mediji trdijo, da Meghan Markle in princ Harry za božič ne bosta v kraljevi palači, kraljici naj bi prekipelo

Britanski mediji trdijo, da Meghan Markle in princ Harry za božič ne bosta v kraljevi palači, kraljici naj bi prekipelo (foto: Profimedia) Profimedia
13. 11. 2019

Meghan Markle in princ Harry sta že pred časom napovedala, da novembra za šest tednov odhajata v ZDA, a vse se zdi, da bosta svoj dopust čez lužo še nekoliko podaljšala.

Vojvodinja Meghan Markel ne skriva, da na Otoku izjemno pogreša svojo domovino in da je imela s prilagajanjem na novo življenje nemalo težav. Zato izkoristi vsako priložnost, ko lahko odide čez lužo in nekaj časa preživi s svojo mamo in prijatelji.

Meghan in princ Harry sta že pred časom napovedala, da bosta novembra za šest tednov odpotovala v ZDA, a britanski mediji so se v teh dneh razpisali, da naj bi svoj dopust čez lužo še nekoliko podaljšala. Če gre verjeti otoškim medijem, naj bi Meghan in Harry božične praznike praznovala v ZDA in ne s kraljico Elizabeto, kot veleva kraljeva tradicija. 

Po pisanju Daily maila naj bi bila kraljica izjemno razočarana nad takšno potezo kraljevega para, njuno muhasto obnašanje pa vse težje prenaša. 

Meghan Markle je znana po tem, da ji kraljeva tradicija ne pomeni kaj dosti in da številne stvari naredi mimo pravil, zato so odnosi s kraljico in ostalimi člani kraljeve družine že nekaj časa ohlajeni in verjetno jih zadnja poteza ne bo kaj prida otoplila.

Priporočamo