Britanski tabloidi: Vojvodinja Meghan si želi drugega otroka roditi v ZDA

Britanski tabloidi: Vojvodinja Meghan si želi drugega otroka roditi v ZDA (foto: Profimedia) Profimedia
8. 11. 2019

38-letna Meghan Markle naj bi sprejela novo odločitev, ki bi jo lahko še bolj oddaljila od kraljeve družine, poročao britanski tabloidi. Svojega drugega otroka naj bi namreč želela roditi v ZDA.

Vojvodinja je trenutno v centru pozornosti javnosti zaradi iskrenega intervjuja, ki je nastal med potovanjem v Afriko v družbi soproga in sina. V njem je namreč razkrila, da se bori z britanskimi tabloidi, viri, ki so ji blizu, pa razkrivajo, da hoče drugega otroka roditi izven Velike Britanije.

Zgolj pol leta po rojstvu sina Archieja tabloid New! razkriva, da načrtuje drugega otroka in da je za kraj njegovega rojstva izbrala Los Angeles. "V času nosečnosti je bila v Angliji zelo osamljena, brez prijateljev in družine. To ji je bilo travmatično. Tokrat želi biti srečna," je dejal neimenovani vir, ki je blizu kraljevi družini.

Sicer pa se Meghan in princ Harry v predbožičnem času odpravljata na potovanje v ZDA, kar so tudi že uradno potrdili. Zdaj pa mediji ugibajo, ali bosta v času bivanja v ZDA nekaj časa posvetila temu, da preučita možnosti bivanja tam.