Britanski TV-voditelj z vsemi topovi nad Meghan Markle: "Mislil sem, da sva prijatelja. Motil sem se."

6. 12. 2018
Deli
Britanski TV-voditelj z vsemi topovi nad Meghan Markle: "Mislil sem, da sva prijatelja. Motil sem se." (foto: Profimedia)
Profimedia

53-letni britanski televizijski voditelj in kolumnist Piers Morgan je opisal svojo izkušnjo z vojvodinjo Meghan Markle in se v kolumni za Daily Mail razpisal o tem, kako sta se spoznala.

Njuno prijateljevanje se je začelo jeseni 2015, ko je Piers preko družbenega omrežja začel slediti štirim zvezdnikom ameriške serije "Face", med njimi pa je bila tudi Meghan. Kmalu je prejel njeno sporočilo: "Živjo, hvala, da mi sledite. Sem vaša velika oboževalka," mu je sporočila Meghan.

V naslednjih mesecih sta se dopisovala. Pogovarjala sta se o različnih temah, o streljanju v ZDA, o njeni poti v Ruando, o zgodnjem vstajanju zaradi snemanja. Meghan je Piersa spoznala še z Rickom Hoffmanom, ki ga je voditelj povabil v svojo oddajo "Good Morning Britain." Rick je takrat izjavil, da sta z Meghan kot brat in sestra. Po tem se je še oglasila Piersu s predlogom, da se dobita v Londonu, kamor je pripotovala zaradi sestanka. "Predlagal sem ji pub v moji čerti Kensington, ki je le več sto metrov stran od njenega sedanjega doma," pravi Piers.

V lokalu sta preživela dobro uro in pol. Meghan se je razgovorila o svoji težavni družini, o seriji, v kateri je igrala in o Donaldu Trumpu. "Prosila me je za nasvet o karieri in medijih ter me vprašala, če bi lahko prišla v oddajo, ko naslednjič pripotuje v London," pravi Piers.

Meghan Markle

Po srečanju mu je iz taksija poslala nekaj sporočil, se mu zahvalila in napisala, da se veseli naslednjega srečanja. O tem je celo tvitnila - napisala je, da jo veseli, da se je v Londonu dobila s prijateljem. "V tistem trenutku sem mislil, da sva prijatelja. Motil sem se," zdaj pravi Piers.

Po tem je Meghan preprosto prekinila vso komunikacijo z njim, enako je storil tudi Hoffman. TV-voditelj zdaj misli, da sta ga izrabila igralca s tako imenovanega B-seznama, ki sta samo hotela pospešiti svoji karieri. "Ko je prišel nekdo pomembnejši v obliki princa Harryja, me je odvrgla kot žakelj krompirja," je zapisal Piers.

Seveda zaradi te izkušnje TV-voditelj nima najlepšega mnenja o vojvodinjo. Prepričan je, da če Meghan ne dobi tistega, kar hoče, ali pa jo nekdo zmoti med vzpenjanjem po družabni lestvici, odleti iz njenega življenja. "Njen prvi mož? Pustila ga je, ko se je začela serija "Face". Njena disfunkcionalna družina? Prepovedala jim je prihod na poroko. Njen oče? Odpovedala se mu je, ker se je z mediji pogovarjal o njej," je zapisal Morgan. Med drugim je dodal, da je Meghan profesionalna igralka, ki je obsedena s seboj in je pravkar dobila vlogo svojega življenja, ki jo bo izkoristila, kolikor jo bo pač lahko.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan