Britney Spears hotela pomiriti oboževalce, a ji ne verjamejo, da je z njo vse v redu: Posnetek je sprožil dodatne skrbi

Britney Spears hotela pomiriti oboževalce, a ji ne verjamejo, da je z njo vse v redu: Posnetek je sprožil dodatne skrbi (foto: Profimedia) Profimedia
4. 11. 2020

Pop zvezdnica se je za dva tedna umaknila z družbenih omrežij, kar je sprožilo skrb med oboževalci, ki so jo zasuli z vprašanji.

Zdaj pa je objavila video posnetek, v katerem zagotavlja, da se počuti boljše kot kdajkoli prej, a oboževalcev s svojim nastopom ni prepričala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋💋💋

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

"Videla sem, da ste veliko komentirali in da so nekateri ljudje govorili različne stvari o meni. Rada bi vam povedala, da sem v redu. Sem bolj srečna, kot sem kadarkoli bila. Vsem pošiljam veliko ljubezni, molitve in dobre želje," je dejala Britney. Sledilcem pa je padel v oči izraz na obrazu, zdi se jim, da njene besede ne držijo povsem.

Britneyjina vrnitev na družbena omrežja je svojevrsten odgovor na to, da je njen oče Jamie, sicer njen skrbnik, vztrajal pri tem, da Britneyjin odvetnik ne more govoriti v njenem imenu. Pevka je namreč od pristojnih inštitucij zahtevala, naj njenemu očetu odvzamejo skrbništvo.

Od leta 2007, ko je doživela psihični zlom, je oče nadzoroval njene finance in tudi življenje. Britney že vrsto let ne more sama odločati o tem, s kom se bo videvala, kam bo šla in za kaj bo porabila svoj denar. Trenutno se bori za popolno samostojnost, izzid tega boja pa je očitno še kako negotov.

Priporočamo