Britney Spears: Ljudje jo slišijo, a je ne poslušajo

Vir: Nova
23. 2. 2009

V dokumentarcu o svojem življenju Britney Spears v enem od prizorov objokana razlaga, da bi se rada znova poročila, imela še več otrok in živela na osamljenem otoku, v članku na svoji spletni strani piše britanski Daily Mail.

Britney Spears v MTVjevem dokumentarcu z naslovom Britney: For The Record tudi priznava, da se včasih počuti žalostno in osamljeno. Pop princeska je tudi priznala, da v zveze vstopa strastno, njena vizija nebes pa je samotni otok, na katerem bi živela z možem in kupom otrok. Napovedala je, da bo nekoč napisala avtobiografijo. Ko je govorila o svoji osamljenosti in občutku, da ne nadzira svojega življenja, je izbruhnila v jok.

»Ko ljudem govorim, kako se počutim, me sicer slišijo, poslušajo pa me ne. Slišijo samo tisto, kar želijo slišati,« je izjavila. Film se ni mogel izogniti njenemu legendarnemu britju glave, za katerega je izjavila, da je bil majhen poskus, da bi se uprla in užila občutek svobode. »Ne vem, zakaj je bilo to tako težko dojeti. Ljudje si glave brijejo vsak dan in nihče se s tem ne obremenjuje,« je rekla. Ko je opisovala 'divje' obdobje po ločitvi od Kevina Federlina, je priznala, da se je obnašala tako nenavadno, da je večina ljudi menila, da se drogira. Čeprav so vsi pričakovali, da bo vzela otroka in odšla domov v Louisiano, tega ni storila.


Dve leti po razpadu njenega kratkega zakona s Kevinom Federlinom Britney tudi priznava, da se je poročila iz napačnih razlogov.

Značke: Britney Spears