Britney Spears na sodišče: Več časa hoče preživeti s svojimi otroki

Britney Spears na sodišče: Več časa hoče preživeti s svojimi otroki (foto: Profimedia) Profimedia
13. 12. 2019

Nekdanja pop princeska Britney Spears ima iz zakona s Kevinom Federlineom dva otroka.

Po njuni ločitvi je obveljal dogovor, da Kevin z otrokoma preživi 70 odstotkov časa, Britney pa 30. Kot poroča Mirror, bi zdaj rada Britney dosegla drugačen dogovor, saj ji ni všeč, da z otrokoma preživi tako malo časa. Kot pravi pevkin prijatelj, bosta sinova Sean in Jayden večer pred božičem preživela pri Britney, za božič pa bosta z očetom.

Sicer pa je odnos med Britney in Kevinom strogo uraden. Pogovarjata se samo o sinovih, vidita pa se takrat, ko si "izmenjata" otroka.

Pred časom se je dogovor glasil, da otroka pol časa preživita z mamo, drugo polovico pa z očetom. A to se je spremenilo, ko je prišlo na dan, da se je Britneyjin oče Jamie sprl z njenim 14-letnim sinom Seanom. Fant se je nato zaklenil v svojo sobo. Kevin je zahteval prepoved približevanja za Jamieja, a mu to ni uspelo doseči, saj ni bilo dokazov, da bi kdo maltretiral otroka.

Zdaj pa bo očitno sodišče tisto, ki bo določilo, koliko časa bosta otroka preživljala z ločenima staršema, saj nekdanja zakonca sama ne moreta doseči dogovora.