Britney Spears: Se je ponovno znašla na robu?

Britney Spears: Se je ponovno znašla na robu? (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
31. 1. 2013

V samo tednu dni je prekinila zaroko in prenehala opravljati vlogo žirantke šova X Factor, zdaj pa je Britney Spears tik pred podpisom večmilijonske pogodbe za nastope v Las Vegasu. Težava pa je v tem, da se ljudje, ki so ji blizu, bojijo, da ne bo mogla zdržati tega tempa in da ji grozi še en živčni zlom.

Če smo bolj natančni, je njene domače, prijatelje in oboževalce strah, da Britney Spears ne bo mogla izpeljati nastopov v Las Vegasu, za katere se je dogovorila po tem, ko je naglo zapustila mesto članice žirije v šovu X Factor in povsem nepričakovano prekinila razmerje z zaročencem Jasonom Trawickom. Vse to je nekdanja princesa popa storila v le tednu dni.

Veliko je skeptikov

Po tem, ko se je Jason odrekel položaju njenega skrbnika, se je 31-letnica znašla na pragu podpisa senzacionalne, kar 100 milijonov dolarjev 'težke' pogodbe z enim od hotelov v sloviti verigi Caesars.

"Nisem prepričan, da je Las Vegas dobra ideja za Britney. Če ne more prenašati naporov X Factorja, kako bo potem lahko zdržala, ko bo morala kar petkrat tedensko nastopati v Vegasu?" se sprašuje eden od skeptikov, ki je zvezdnici blizu in ki spada med tiste, ki jih je strah, da ne bo mogla zdržati tako napornega tempa.

Sicer pa je Britney svoj odhod iz omenjenega šova talentov potrdila še isti dan, ko je prekinila zaroko z Jasonom. "Ona je hišni tip, rada ima svoja sinova in ima dnevno rutino. V tem trenutku bi se morda morala osredotočiti na svoje zdravje in srečo, ne pa na obnavljanje kariere," je prepričan anonimni vir.

Britney in Jason sta konec svojega leto dni dolgega zaročnega staža naznanila v petek, 11. januarja: "Z Jasonom sva se odločila, da bova prekinila zaroko. Vedno ga bom oboževala in ostala bova dobra prijatelja." Konec ljubezenske zgodbe je številne presenetil še toliko bolj, ker sta bila pred tem stalno skupaj, zato so zvezdnico zelo redko, le šestkrat v letu dni, v javnosti videli brez zaročenca.

Neki vir trdi, da ji je prav Jason neizmerno pomagal pri tem, da je uredila svoje življenje, in bil stalno ob njej tudi med snemanjem oddaje X Factor. Drugi vir pa pravi, da je Brit v zadnjem času delovala precej živčno in da je na neki zabavi sedela v kotu in se kot kakšna sramežljiva najstnica skrivala pred vsemi.

Jason pa ni bil le njen zaročenec, ampak tudi menedžer, zato sta prekinila tudi poslovne odnose. Po najnovejših informacijah se je Jason že odselil, Britney pa naj bi se s svojima sinovoma, šestletnim Jaydenom in sedemletnim Seanom, vrnila v svoj dom v Calabasas.

Razmerje je končal njen oče

In zakaj sta se po treh letih pravzaprav sploh razšla? Pobuda naj bi prišla od Jasona, ki se je v hiši v Los Angelesu, v kateri je pazil na Britney in njena sinova, počutil kot zapornik. "Jason je hotel nazaj svoje življenje," je razkril vir in dodal, da je bila Britney tako zelo ljubosumna, da je Jason zaradi nje pogosto celo odpovedoval poslovne sestanke.

Ker ni vedel, kako naj bi ji sporočil, da bi rad prekinil zaroko, pa se je zatekel kar po pomoč nesojenega tasta. Britneyjinega očeta Jamieja je namreč prosil, naj to stori namesto njega. "Ni bila Britney tista, ki je hotela novico o koncu zaroke obesiti na veliki zvon, ampak je Jason vztrajal pri tem. Ker pa je ona v krhkem stanju, se ni mogel pogovoriti z njo, zato se je vse skupaj odvijalo med Jasonom in Jamiejem. Dogovorila sta se, kako bo prekinitev razmerja potekala, kdaj bo Jason odnesel svoje stvari in kdaj bodo uradno sporočili, da je konec," je še razkril vir. In dejansko je bil prav Jamie tisti, ki je prvi uradno potrdil govorice: "Dva odrasla človeka sta ugotovila, da je najbolje, da sta prijatelja."

Pripraviti se je treba na nov živčni zlom

Britney bi kot članica žirije šova X Factor lahko zaslužila 15 milijonov, angažma v Las Vegasu, in to v isti dvorani, v kateri sta nastopali tudi Cher in Celine Dion, pa bi ji prinesel vrtoglavih 100 milijonov dolarjev na leto. Cher je z nastopi v elitni igralnici zaslužila 60 milijonov na leto, Dionova pa je bila v petih letih bogatejša za 400 milijonov dolarjev!

Kljub tem naravnost neverjetnim številkam pa številni dvomijo, da Britney lahko zdrži tak tempo. "Zanjo je bilo preveč že tri mesece nastopov dvakrat tedensko v X Factorju. Kaj res misli, da lahko zdrži vse nastope v Las Vegasu? Morala bi ostati doma in biti mama," je komentiral neki oboževalec, neki drugi pa je izrazil dvom o tem, da psihično labilna oseba, kot je Britney, lahko zdrži nastope iz večera v večer, iz meseca v mesec. Še več, napovedal je, da se morajo njeni oboževalci pripraviti na še eno razočaranje in nov živčni zlom zvezde v zatonu.