Britney Spears v objemu fanta: Očitno ji gre na bolje!

Britney Spears v objemu fanta: Očitno ji gre na bolje! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 10. 2019

V zadnjem času je številne oboževalce skrbelo za pop-princeso Britney Spears. Pred nekaj meseci je morala na psihiatrično zdravljenje, saj so nakopičene težave resno ogrožale njeno mentalno zdravje.

Po tem, ko je zapustila bolnišnico, se je začel drug boj: kadar koli se je pojavila v javnosti, je bila deležna kritik na račun svojega videza, saj se ji je nabralo nekaj odvečnih kilogramčkov, ki se jih je sedaj očitno že znebila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I always have a great time with this one @samasghari #tbt

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Pa tudi sicer se zdi, da je okrevala, vsaj po njenih objavah na družbenih omrežjih sodeč. Očitno je zelo srečna v objemu njenega fanta, manekena in trenerja Sama Asgharija. "Čeprav je 13 let mlajši od nje, imata veliko več skupnega, kot je imela z ostalimi bivšimi fanti skupaj," je dejal vir, ki ji je blizu.

Tudi Sam pravi, da sta skupaj zelo srečna. Parček sta tri leta in se zelo ljubita, Britney pa se odlično razume tudi z njegovimi sestrami.

Ameriški tabloidi špekulirajo, da bi lahko Britney in Sam kmalu stopila pred oltar. To bi bil sicer njeni tretji zakon. Iz drugega ima dva otroka, s katerima se razume tudi njen fant.