Britney Spears zapustila psihiatrično bolnišnico, oboževalci so zaskrbljeni zanjo

Britney Spears zapustila psihiatrično bolnišnico, oboževalci so zaskrbljeni zanjo (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2019

Ameriška pevka Britney Spears je zadnjih nekaj tednov preživela v psihiatrični bolnišnici, v katero se je prijavila sama, saj se težko sooča z boleznijo njenega očeta, ki ji je bil vedno v veliko oporo.

Njenega očeta Jamieja so namreč pred meseci operirali na debelem črevesju, po tem pa je moral skoraj mesec dni okrevati v bolnišnici. Vse skupaj je Britney tako prizadelo, da si je sama poiskala pomoč.

Očitno pa je pevka zaključila zdravljenje, saj so jo paparaci za velikonočne počitnice ujeli, ko je zapuščala hotel The Montage na Beverly Hillsu v spremstvu njenega 12 let mlajšega fanta, Sama Asgharija, ki jo je ves čas branil pred radovednimi fotoreporterji.

Britney Spears

Njeni oboževalci so bili ob najnovejših fotografijah zaskrbljeni, svojo skrb pa so izrazili na družbenih omrežjih. Strinjali so se, da že dolgo ni bila videti tako slabo.

Sicer pa so se že pojavile govorice, da naj bi se Britney zaradi očetove bolezni in družinskih razmer nameravala predčasno umakniti z odrov, in sicer ob 20. obletnici njenega glasbenega delovanja. Čas bo pokazal, ali to drži ali ne. Vsekakor pa je Britney ravnala pogumno in odgovorno, ko je sklenila poiskati pomoč za svoje težave.